Hra na oliheň se vrátí už letos! Netflix ukázal první ochutnávku z druhé řady

Patnáct vteřin a tři fotky z druhé řady!

Zdroj: Netflix

Nejúspěšnější seriál Netflixu, Hra na oliheň, se vrátí na obrazovky už letos se svou druhou řadou. Potvrdilo to právě zveřejněné video, které láká na nejočekávanější tituly Netflixu v tomto roce. Hra na oliheň v něm dostala patnáctivteřinový prostor a v prvních zveřejněných záběrech navázala na konec první série. Podívat se můžete také na první fotky.

Kromě návratu některých oblíbených pořadů, jako je Hra na oliheň, Bridgertonovi, Diplomatické vztahy, Umbrella Academy, Rebel Moon a Policajt v Beverly Hills, se můžete těšit se i na žhavé novinky, například Problém tří těles, Avatar, Back in Action a Atlas. Podívejte se na první přehled několika nejzajímavějších pořadů, filmů a událostí, které letos Netflix uvede.

Čtěte také: Netflix uvedl dokumentární pecku o vzniku nejslavnější písně všech dob! 46 hudebníků ji muselo nahrát během jediné noci

Netflix si s odhalením svých nejočekávanějších titulů tohoto roku dal pořádně načas. Nebyl by to ale Netflix, aby některou ze svých příštích velkých novinek neopomněl. V tříminutovém přehledu například vůbec nefiguruje Kosmonaut z Čech s Adamem Sandlerem.