Eddie Murphy se vrací ve své nejslavnější roli! Policajt v Beverly Hills 4 nadělil nostalgický trailer

Trailer čtvrtého filmu vsadil na nostalgii!

Zdroj: Netflix

Netflix za doprovodu ikonické hudby představuje návrat nejsympatičtějšího poldy osmdesátých let, Axela Foleyho. Jeho představitel Eddie Murphy za těch 40 let snad nezestárl, a po boku Josepha Gordon-Levitta a Kevina Bacona se vrhá do dalšího policejního průšvihu. Film uvidíme v létě příštího roku.

První díl Policajta v Beverly Hills byl do kin uveden v roce 1984 s Eddiem Murphym v hlavní roli a film se stal okamžitě obrovským hitem. O ukecaném poldovi z Detroitu byly natočeny ještě dva další, ale kvalita klesala s každým dílem. Sám Murphy několikrát prohlásil, že si série zaslouží mnohem důstojnější ukončení. To nakonec přijde po třiceti letech od premiéry třetího filmu, a to rovnou na Netflix.

Čtěte také: Recenze: Wonka je výtečnou třešničkou na letošním filmovém dortu

Detektiv Axel Foley se ve čtvrtém filmu vrací na služebnu v Beverly Hills. Poté, co je ohrožen život jeho dcery, se Foley spojí s novým parťákem (Joseph Gordon-Levitt) a starými kamarády Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Johnem Taggartem (John Ashton), aby společně zatopili zločincům a odhalili velké spiknutí.

„Je to opravdu fyzický film a já jsem musel dělat nějaké fyzické věci,“ řekl Eddie Murphy magazínu People. „Rád sedím na gauči, nerad poskakuji, střílím a běhám. A já musel trochu skákat, střílet a běhat. A výsledkem bylo… že jsem na konci filmu měl kolenní ortézu a pochroumaná záda. Ale ten film bude výjimečný.“

Policajt v Beverly Hills: Axel F má premiéru v létě roku 2024.

Zdroj: Netflix