Největší sci-fi seriál roku vypadá fenomenálně! Trailer na novinku od tvůrců Hry o trůny bere dech

Jeden z nejočekávanějších seriálů roku.

Zdroj: Netflix

Po červnovém teaseru a listopadovém klipu se Problém tří těles, největší sci-fi seriál tohoto roku, představuje ve fenomenálním traileru. Novinka přichází od tvůrců Hry o trůny, D.B. Weisse a Davida Benioffa, a premiéru má už v březnu tohoto roku.

Příběh seriálu se odehrává v Říši středu, kde zuří Velká kulturní revoluce a Číňané, kteří nechtějí zůstat pozadu za Sověty a Američany, se v rámci vojenského projektu pokoušejí navázat kontakt s mimozemskými civilizacemi.

Čtěte také: Česká sci-fi, která uhranula vizuální stránkou a futuristickou Prahou, přichází na Netflix

Třicet let poté začnou na Zemi záhadně umírat významní vědci a vznikají sekty, které vybízejí k návratu k přírodě. Objeví se nová počítačová hra pro virtuální realitu, která jako by ani nepocházela z tohoto světa. A pomalu se začíná vyjevovat pravda o tajném projektu z éry Kulturní revoluce.

Jeden z největších seriálů z dílny Netflixu přivedou na obrazovky tvůrci Hry o trůny D.B. Weiss a David Benioff, v hlavních rolích se představí Eiza González, Benedict Wong, Liam Cunningham nebo John Bradley. Očekávaný seriál Problém tří těles ale není jedinou adaptací stejnojmenného díla Cixina Liua, v loňském roce totiž streamovacího giganta předběhla samotná Čína titulem Three-Body.

Problém tří těles má premiéru na Netflixu 21. března.

Zdroj: Netflix