Predátor se vrátí ve filmu z budoucnosti! Známe jméno režiséra

Ve výrobě jsou zřejmě hned dva filmy s Predátorem.

Zdroj: 20th Century Studios

Po obrovském úspěchu filmu Predátor: Kořist se studio 20th Century chystá na další film ze série. Podle informací serveru Deadline se začne snímek s názvem Badlands natáčet ještě letos. Film má pro studio vysokou prioritu a podle několika zdrojů se už hledá představitelka hlavní role.

Podrobnosti o filmu, který se bude tentokrát odehrávat v budoucnosti, jsou zatím zahaleny tajemstvím, nicméně kamery by se ale měly rozjet už letos za přítomnosti režiséra předchozího snímku Dana Trachtenberga. Ten v minulosti dokázal, že dokáže efektivně vyvážit ctění kořenů série a zároveň přinášet nové svěží ingredience.

Čtěte také: Další Hra o trůny na obzoru! Tvůrce Batmana se zaměří na krvavé dobývání Západozemí

Talentovaný režisér, který má na svém kontě také výbornou Ulici Cloverfield 10 a bude se také podílet na poslední řadě seriálového hitu Stranger Things, má už hotový scénář. Hlavní role by opět měla připadnout ženě.

V roce 2022 společnost Hulu oznámila, že film Predátor: Kořist, který byl uveden přímo na streamu, byl její nejúspěšnější premiérou v historii, když během prvních tří dnů zaznamenal rekordní zhlédnutí v přepočtu na hodiny. V tuto chvíli není jasné, zda se Badlands bude řídit úspěchem svého předchůdce nebo se bude hrát i v kinech.

Podle některých zdrojů je ve výrobě také přímé pokračování předešlého snímku Prey, který se odehrával ve světě národa Komančů na počátku 18. století a byl příběhem mladé ženy, která se zoufale snažila ochránit svůj lid před hrozícím nebezpečím.