Očekávaná sci-fi ukáže proměnu lidí ve zvířecí hybridy! Trailer slibuje silný zážitek

Francouzský mix X-Menů a Chlapce s parožím.

Zdroj: StudioCanal

Chválený francouzský sci-fi snímek Říše zvířat (The Animal Kingdom), který se loni dočkal uvedení i na Mezinárodním festivalu v Karlových Varech, vychází v digitální podobě 15. března. Společnost Magnolia Pictures to oznámila v popisku čerstvě zveřejněného traileru.

V blízké budoucnosti zasáhne lidstvo záhadný jev a nevysvětlitelné mutace postupně přemění část populace v lidsko-zvířecí hybridy. Tito tvorové, které mnozí považují za hrozbu, jsou posíláni do specializovaného centra ve snaze zastavit postup jejich mutací a ovládnout jejich zjevné násilnické sklony.

Čtěte také: Predátor se vrátí ve filmu z budoucnosti! Známe jméno režiséra

Když v lese havaruje konvoj vezoucí hybridy do nového zařízení, v místní komunitě se rozšíří paranoia a přeživší tvorové se rozprchnou do divočiny. François a jeho šestnáctiletý syn Emile se pustí do zoufalého pátrání po své zmizelé ženě Leně, která po havárii zmizela.

Režisérem a scénáristou snímku je Thomas Cailley, jehož nejznámějším filmem je Láska na první boj z roku 2014. V hlavních rolích se představí Romain Duris z nové adaptace Tří mušketýrů a Paul Kircher, který se předloni objevil v dramatu Rozbitý svět.

Film vychází digitálně 15. března.

Zdroj: StudioCanal