Další Hra o trůny na obzoru! Tvůrce Batmana se zaměří na krvavé dobývání Západozemí

Další pohled do krvavé historie Západozemí.

Zdroj: HBO

Podle serveru The Hollywood Reporter se připravuje další spin-off Hry o trůny, který se zaměří na největší invazi v dějinách Západozemí. Podle dostupných informací nás čeká přímý prequel Rodu draka zaměřený na Aegona Targaryena.

Příběh Aegona Dobyvatele (Aegon I. Targaryen) bude v podstatě přímým prequelem Rodu draka, který vypráví o krvavém a brutálním dobývání Západozemí Targaryeny. Seriál se zaměří na Aegona Targaryena, který se svými sestrami a manželkami Rhaenys a Visenyou a jejich draky dobyl kontinent Západozemí. Aegon během pouhých dvou let úspěšně sjednotil šest ze Sedmi království, přičemž pouze Dorne dokázalo úspěšně vzdorovat.

Čtěte také: Krocení písečného červa v sedmiminutové upoutávce! Duna 2 vypadá naprosto velkolepě

HBO připravuje tento spin-off s Mattsonem Tomlinem, který se podílel na Batmanovi s Robertem Pattinsonem i na jeho pokračování, které uvidíme v kinech příští rok. Teprve třiatřicetiletý Tomlin zrežíroval béčkovou sci-fi od Netflixu Matka versus android a napsal scénář pro chválenou festivalovku Malá rybka.

V letošním roce by mělo začít natáčení dalšího seriálu ze světa Hry o trůny s názvem A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knigh, naopak seriál Bloodmoon, který měl ukázat příchod prvních Bílých chodců, byl zrušen hned po pilotní epizodě, z niž byly nedávno zveřejněny zákulisní fotografie. Letos v létě bude mít premiéru druhá řada Rodu draka, jejíž trailer láká na jednu z nejkrvavějších válek v historii Targaryenů.

Fotografie ze zrušeného seriálu Bloodmoon