Vládcové nebes ukážou nepopsatelné hrůzy válečného pekla! Minisérie startuje už tento týden

Tvůrci seriálu o neuvěřitelném měřítku.

Zdroj: Apple TV+

Třešničkou na dortu nabitého ledna bude zcela bez pochyb válečná minisérie Vládcové nebes z dílny Toma Hankse a Stevena Spielberga. Seriál uvidíme na obrazovkách už v pátek 26. ledna, kdy dorazí první dvě epizody z devíti. K jejich sledování vás nyní zvou již zmíněné legendy Hanks a Spielberg, a ve dvouminutové upoutávce se k nim přidají také Austin Butler a mnozí další.

Devítidílná minisérie Vládcové nebes vznikla podle stejnojmenné knihy Donalda L. Millera. Sleduje muže ze 100. bombardovací skupiny, kteří provádějí nebezpečné nálety nad nacistickým Německem a potýkají se s mrazivými podmínkami, nedostatkem kyslíku a naprostou hrůzou boje ve výšce 25 000 stop ve vzduchu.

Čtěte také: První recenze vyzdvihují představitelku kokainové kmotry! Seriál od tvůrců Narcos uvidíme tento týden

Podstatou Vládců nebes je ukázat, čím tito mladí muži zaplatili, když pomáhali zničit hrůzu Hitlerovy Třetí říše. Někteří byli sestřeleni a zajati, jiní byli zraněni nebo zabiti. A někteří měli to štěstí, že se dostali domů. Bez ohledu na osud si všichni vybrali svou daň.

Tvůrcem očekávaného seriálu je John Orloff, scénárista Bratrstva neohrožených. Na produkci se podíleli pánové Steven Spielberg a Tom Hanks, rovněž zodpovědní za kultovní minisérii z dílny HBO. Nouze nebude ani o zajímavá jména před kamerou. V hlavních rolích se totiž představí Barry Keoghan z DunkerkuAustin Butler – představitel loňského Elvise, Callum Turner a mnoho dalších.

Vládcové nebes přistanou na Apple TV+ 26. ledna 2024.

Zdroj: Apple TV+