Nástupce Bratrstva neohrožených bere dech! Trailer představuje válečnou vřavu Vládcové nebes

Spielberg a Hanks tentokrát pro Apple.

Zdroj: Apple TV+

Producenti Bratrstva neohrožených a Pacifiku, Steven Spielberg a Tom Hanks, přinášejí na obrazovky Apple TV+ další válečnou vřavu z prostředí druhé světové války. Vládci nebes se po listopadovém teaseru uvádějí v plnohodnotném traileru, ze kterého tuhne krev žilách.

Devítidílná minisérie Vládcové nebes vznikla podle stejnojmenné knihy Donalda L. Millera. Sleduje muže ze 100. bombardovací skupiny, kteří provádějí nebezpečné nálety nad nacistickým Německem a potýkají se s mrazivými podmínkami, nedostatkem kyslíku a naprostou hrůzou boje ve výšce 25 000 stop ve vzduchu.

Podstatou Vládců nebes je ukázat, čím tito mladí muži zaplatili, když pomáhali zničit hrůzu Hitlerovy Třetí říše. Někteří byli sestřeleni a zajati, jiní byli zraněni nebo zabiti. A někteří měli to štěstí, že se dostali domů. Bez ohledu na osud si všichni vybrali svou daň.

Tvůrcem očekávaného seriálu je John Orloff, scénárista Bratrstva neohrožených. Na produkci se podíleli pánové Steven Spielberg a Tom Hanks, rovněž zodpovědní za kultovní minisérii z dílny HBO. Nouze nebude ani o zajímavá jména před kamerou. V hlavních rolích se totiž představí Barry Keoghan z DunkerkuAustin Butler – představitel loňského Elvise, Callum Turner a mnoho dalších.

Vládcové nebes přistanou na Apple TV+ 26. ledna 2024.

Zdroj: Apple TV+