Problémy řeší jedině pěstmi. Akční film se Stathamem baví v nové upoutávce

Akční film v českých kinech asi neuvidíme...

Zdroj: MGM

Jason Statham se v novém klipu z filmu The Beekeeper vydává do sídla pochybné společnosti, která je zodpovědná za smrt jeho nejbližšího člověka. Jak už možná tušíte, s ochrankou nebude mít žádné slitování. Akční podívaná od režiséra Davida Ayera zamíří už příští týden do amerických kin.

Pan Clay (Jason Statham) je bývalý agent tajné organizace zvané The Beekeeper (Včelaři). Když jeho nejbližší přítelkyně a sousedka spáchala sebevraždu, poté, co naletěla kybernetickému podvodu, se ji pan Clay vydá pomstít. Brzy najde společnost, která je za to zodpovědná.

Čtěte také: Odvážná sci-fi ukáže cestování časem i záhadná monstra. Po traileru budete chtít vidět víc

Akční The Beekeeper přichází od režiséra Davida Ayera, tvůrce výborných policejních dramat Drsný časyKrálové ulice nebo Patrola. V posledních letech se ale dříve úspěšný režisér spíše hledá. Výběrčí daní u diváků a kritiků propadl na plné čáře, pro Netflix natočil nevýrazné fantasy Bright, a jeho původní Sebevražedný oddíl byl spíše také zklamáním.

Scénář ke Stathamově novince The Beekeeper napsal ostřílený Kurt Wimmer, jež spolupracoval i na nedávno uvedené týmovce Expend4bles. Na svém kontě ale má i dobré filmy, například scénář ke Ctihodnému občanovi nebo již zmiňovanému filmu Davida Ayera Králové ulice.

The Beekeeper má americkou preméru 12. ledna. Uvedení filmu v českých kinech zatím nebylo potvrzeno.

Zdroj: MGM