Jason Statham v tom nejdrsnějším módu! Nářezový trailer ho představuje jako Včelaře

Jason Statham v dalším akčňáku ulitém na míru!

Zdroj: MGM

Včelař duchem i srdcem. Jason Statham se vrací jako pan Clay v akčním thrilleru The Beekeeper režiséra Davida Ayera. Když přijde o svou nejbližší přítelkyni, kterou považoval za součást rodiny, neváhá a vydává se na krvavou a bolestivou cestu pomsty. Trailer slibuje Stathamův návrat v roli ušité na míru.

Pan Clay (Jason Statham) je bývalý agent tajné organizace zvané The Beekeeper (Včeraři). Když jeho nejbližší přítelkyně a sousedka spáchala sebevraždu, poté, co naletěla kybernetickému podvodu, se ji pan Clay vydá pomstít. Brzy najde společnost, která je za to zodpovědná.

Akční The Beekeeper přichází od režiséra Davida Ayera, tvůrce výborných policejních dramat Drsný časy, Králové ulice nebo Patrola. V posledních letech se ale dříve úspěšný režisér spíše hledá. Výběrčí daní u diváků a kritiků propadl na plné čáře, pro Netflix natočil nevýrazné fantasy Bright, a jeho původní Sebevražedný oddíl byl spíše také zklamáním.

Scénář ke Stathamově novince The Beekeeper napsal ostřílený Kurt Wimmer, jež spolupracoval i na nedávno uvedené týmovce Expend4bles. Na svém kontě ale má i dobré filmy, například scénář ke Ctihodnému občanovi nebo již zmiňovanému filmu Davida Ayera Králové ulice.

The Beekeeper má americkou preméru 12. ledna. Uvedení filmu v českých kinech zatím nebylo potvrzeno.

Zdroj: MGM