Zack Snyder slibuje, že režisérská verze Rebel Moon bude úplně jiný film

Netflix vyždíme z Rebel Moon maximum.

Zdroj: Netflix

Už zítra přistane na Netflixu dlouho očekávaná první část Rebel Moon s podtitulem Zrozená z ohně. Snímek Zacka Snydera sice doprovázejí rozporuplné reakce zahraničních kritiků, nicméně sám režisér slíbil, že připravovaná režisérská verze bude úplně jiný level.

Zack Snyder v nedávném rozhovoru s Associated Press uvedl, že režisérská verze Rebel Moon bude úplně jiný film, přičemž od Netflixu dostane naprostou volnost. Bude podstatně delší, krvavější a bude vypadat, jako by se odehrával v docela jiném universu. Režisér nadále uvedl, že nepůjde jen o klasickou prodlouženou verzi, ve které se dočkáme několika nových záběrů. Fanoušci se prý mohou těšit na zcela jiný film, s jiným střihem a celkovým vyzněním. Na rozdíl od původních verzí půjde o tituly s erkovou přístupností, tedy dětem nepřístupné.

Čtěte také: Adam Sandler dobývá vesmír jako Kosmonaut z Čech! Film se představil v záhadném traileru

Kdy režisérskou verzi prvního dílu Rebel Moon uvidíme, ještě potvrzeno nebylo. Fanoušci ale prý mohou být úplně v klidu, na rozdíl od Ligy spravedlnosti Zacka Snydera je režisérská verze v plánu od samého začátku, kdy Snyder začal na projektu pracovat. Podobný osud dokonce čeká i dvojku nazvanou The Scargiver, kterou Netflix uvede v dubnu příštího roku. Netflix tak dohromady uvede čtyři filmy a v přípravě je také animovaný seriál a videohra pro mobilní zařízení.