Adam Sandler dobývá vesmír jako Kosmonaut z Čech! Film se představil v záhadném traileru

Film se natáčel v České republice.

Zdroj: Netflix

Astronaut z Čech natočený podle knihy českého spisovatele žijícího v New Yorku, Jaroslava Kalfaře, oznamuje datum premiéry v prvním teaseru! V něm se Adam Sandler, představitel titulní role astronauta Jakuba, prochází potokem, a poslouchá přitom hlas záhadné bytosti.

Astronaut vyslaný na okraj galaxie, aby posbíral záhadný prastarý prach, zjistí, že se jeho pozemský život rozpadá na kousky. Obrátí se tedy na jediný hlas, který mu může pomoci dát ho znovu dohromady. Ten shodou okolností patří bytosti z počátku věků, která se skrývá ve stínu jeho lodi.

Čtěte také: Jiří Lábus vstane z mrtvých v seriálu Krematorium! Trailer slibuje černohumornou jízdu

„Chtěl jsem, aby jeho výkon neměl nic společného s Adamem Sandlerem, kterého všichni známe,“ řekl režisér Johan Renck (Černobyl) pro Netflix. „Myslím, že lidé nechápou, že ačkoli může působit jako vtipný, milý a tak dále, je velmi inteligentní, opravdu chytrý a hlubokomyslný.“ Všechny tyto vlastnosti se musely ve filmu Kosmonaut z Čech projevit: Sandler je po většinu filmu na scéně sám, nebo sdílí scény s tajemným tvorem, který se objeví na poslední etapě jeho mezihvězdné mise.

Kosmonaut z Čech je hluboce originální kniha, plná lidské vřelosti a humoru. Čtivý a napínavý příběh skýtá řadu překvapení a zvratů. A kdo se spolu s ní vydá na cestu do hlubin kosmonautovy duše, možná se ani nebude chtít vracet.

Kosmonauta z Čech uvidíme na Netflix 1. března 2024.

Zdroj: Netflix