Jiří Lábus vstane z mrtvých v seriálu Krematorium! Trailer slibuje černohumornou jízdu

Česká Addamsova rodina?

Zdroj: Divadlo Mír

Jak slibuje Divadlo mír, hvězdy v novém seriálu Krematorium doslova zažehnou. Po vzoru kultovní Hry o trůny totiž hned v první epizodě diváci přijdou o Jiřího Lábuse, jen aby se v příštích minutách vrátil ze záhrobí v černobílém odstínu. Teaser na černohumorný seriál z dílny Divadla Mír láká ve své upoutávce na hvězdné obsazení, absurditu sobě vlastní a předpremiéry v kině Luna.

Komediální seriál Divadla Mír plný bizarních příhod ale i lásky a rodinného kremačního tepla odstartuje smrtí a zpopelněním Jiřího Lábuse. Jak se ale říká „legendy neumírají“, a tak se následující ráno pan Lábus znenadání znovu objeví na rodinné snídani – „živý“, černobílý a bez sebemenšího ponětí o vlastním pohřbu.

Čtěte také: Mimozemský únos i monstrum Kozlopír. Vyšetřovatelé paranormálních jevů v komunistickém Československu narazí na ledacos

Šestidílný seriál vypráví příběh rodiny Záhorských a jejich rodinného krematoria. Člověk by řekl, že v takovém podniku bude docela mrtvo, Záhorským se však začnou dít zvláštní, mysteriózní (a nutno říct, že velmi vtipné) události, které překračují hranici života, smrti, a především černého humoru.

Krematorium bude uvedeno v předpremiéře v ostravském kině Luna, a koncem ledna roku 2024 zamíří v nejvyšší kvalitě a bez reklam do videotéky MírPlay. Seriál se dočká uvedení také na Youtube, ovšem v horší kvalitě, jak prozrauje stránka Divadla Mír. Režisérem Krematoria je Tomáš Svoboda (Indián, Manžel na hodinu), který napsal scénář společně s Ondřejem Formánkem.

V hlavních rolích uvidíte Jiřího Lábuse (hraje sám sebe), Alberta Čubu, Robina Ferra, Kamilu Janovičovou, Ladu Bělaškovou a Marii Annu Kupcovou.

Zdroj: Divadlo Mír