Jonathan Majors je vinen! V Marvelu končí, a hrozí mu vězení

Další problémy pro Marvel.

Zdroj: Marvel

Hvězda marvelovek a posledního Creeda, Jonathan Majors, byl shledán vinným z obtěžování a napadení, a jen krátce po zveřejnění verdiktu s ním Marvel rozvázal spolupráci. Hvězdnému herci navíc hrozí vězení, a jeho kariéra je možná u konce.

Kariéra čtyřiatřicetiletého Majorse nabrala v posledních letech na obrátkách, když se stal tváří nejen třetího Creeda, ale také úhlavním padouchem ve světě Marvelu, kde předbral štafetu po nekompromisním Thanosovi. Jako Kang Dobyvatel se objevil ve třetím Ant-Manovi, a vydatný prostor dostal také v obou řadách skvělého Lokiho. Marvel měl s talentovaným hercem plány i do budoucna, a připravovaná týmovka Avengers: The Kang Dynasty, jak už napovídá její název, měla být Majorsovým největším projektem v kariéře.

Čtěte také: Příští Avengers napíše tvůrce a scénárista Lokiho! Režisér se hledá

Příští Avengers už ale budou bez přítomnosti Majorse, který byl 18. prosince shledán vinným z napadení třetího stupně. Násilného činu se dopustil na své bývalé přítelkyni, kterou měl napadnout v autě. Jen krátce po oznámení verdiktu s Majorsem ukončil Marvel spolupráci, a představiteli Kanga navíc hrozí rok vězení. Otázkou tak zůstává, zda se dočkáme hercova přeobsazení nebo Marvel jednu ze svých nejzajímavějších postav kompletně odstraní.

Zdroj: Deadline