Zakrvácený Homelander a Jeffrey Dean Morgan na palubě! Trailer čtvrté Bandy má grády

Držte si pláštěnky!

Zdroj: Prime Video

Po skončení první řady seriálu Gen V a ohlášení mexického spin-offu, se Banda (The Boys) vrací v prvním teaseru čtvrté řady! Superhrdinský krvák z dílny Prime Video vypadá stále skvěle, a navíc ve svých řadách vítá Jeffreyho Deana Morgana z Walking Dead. Nejzvrácenějším momentem upoutávky je její samotné finále se zakrváceným Homelanderem.

Svět je na pokraji sil, a volby se nezadržitelně blíží. Victoria Neuman má na dosah Oválnou pracovnu a Homelander upevňuje svou moc. Butchera, který přišel o syna Beccy, má jeho tým už plné zuby, a navíc mu zbývají jen poslední měsíce života. V sázce je víc než kdy jindy, a tak musí najít způsob, jak spolupracovat a zachránit svět dřív, než bude pozdě.

Čtěte také: Pustina plná chaosu, příšer a šílenců! Trailer na seriálový Fallout bere dech!

Seriál Banda od Amazonu je jednoduše brilantní. Jedná se o (velmi volnou) seriálovou adaptaci komiksu od scénáristy Gartha Ennise. Ten zpracovává tradiční superhrdiny a ukazuje je jako naprosto pokřivené jedince, kteří by rozhodně neměli třímat takovou moc, jakou mají. Hrdiny se snaží srazit z piedestalu skupinka individuí vedená Billym Butcherem, která si říká The Boys (Banda).

Korunu tomu všemu nasazuje právě Homelander. Psychopatický, nepředvídatelný, narcistní a manipulativní šílenec se schopnostmi Supermana a mesiášským komplexem ukazuje, jak by to asi dopadlo, kdyby Clark Kent nebyl zrovna ten skautík z malé farmy.

Čtvrtá řada Bandy má premiéru v roce 2024. Datum bude ještě upřesněno.

Zdroj: Prime Video