Pustina plná chaosu, příšer a šílenců! Trailer na seriálový Fallout bere dech!

Otevřete brány protiatomového krytu!

Zdroj: Prime Video

Po náloži fotografií se očekávaná adaptace videoherní série Fallout představuje v prvním traileru! Na serveru IGN byl dnes zveřejněn také plakát hlavní hrdinky Lucy. Novinka tvůrců Westworld bude mít premiéru na Prime Video v dubnu příštího roku.

Fallout je videoherní série postapokalyptických RPG her, za níž stojí Interplay Entertainment. Odehrává se v 21., 22. a 23. století a její atompunkové retrofuturistické prostředí a výtvarné zpracování jsou ovlivněny poválečnou kulturou Spojených států 50. let 20. století, v níž se snoubí naděje na přísliby technologie a číhající strach z jaderné zkázy.

Čtěte také: Godzilla Minus One zboural česká kina! Jde o nejlepší film s radioaktivním ještěrem, shodují se diváci

Seriál na Prime Video přinese tvůrce Westworldu Jonathan Nolan (bratr slavnějšího Christophera), scénáristka Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) a Graham Wagner (americký Kancl). Odehrávat se bude v postapokalyptickém Los Angeles, kde musí občané po jaderném holokaustu žít v podzemních bunkrech, aby se ochránili před radiací, mutanty a násilníky. Příběh začíná ve Vaultu 33, jednom z bunkrů, který je významným dějištěm videoher.

Seriál Fallout bude mít premiéru na Prime Video 12. dubna 2024.

Zdroj: Prime Video