Eliška a Damián jdou do finále. Předposlední epizoda zaznamenala dosud nejslabší sledovanost

Eliška a Damián se nakonec stali hitem pouze na sítích.

Zdroj: TV Prima

Seriál Eliška a Damián, který se při své zářijové premiéře stal nechtěným virálním hitem, ukončí své trápení v poslední epizodě příští pondělí. Mezitím byla odhalena sledovanost jedenáctého dílu. Podle serveru Mediaguru se propadla na samotné dno.

Vysmívaný seriál, který u diváků nenašel zalíbení, našel nové dno ve sledovanosti. Jedenáctou epizodu z tohoto pondělí si nenechalo ujít jen 226 tisíc diváků, čímž podzimní novinka televize Prima zaznamenala svůj nejhorší výsledek. Divákům se k seriálu nechce vracet ani navzdory blížícímu se finále, které Prima odvysílá 13. listopadu.

Ukázka z 11. epizody

Úplný konec to pro Elišku a Damiána zřejmě neznamená. Seriál se na televizní obrazovky možná v budoucnu vrátí v již natočeném pokračování. Pravděpodobně s další porcí dvanácti epizod, které dostaly zelenou ještě před premiérou samotného seriálu.

Jedničkou večera se podle předpokladů stala kriminálka Oktopus s milionovou sledovaností, druhé místo ukořistila rovněž milionová Kriminálka Anděl. Vyšší čísla sledovanosti, než měla Eliška a Damián, zaznamenali i Reportéři ČT nebo Víkend vysílaný až od jedenácté hodiny večerní.

Seriál Eliška a Damián nakonec nezůstal jen u památné akce z pilotního dílu. Téměř až trapné scény se v něm objevovaly pravidelně. Diváci se například pozastavovali nad útočícím vysavačem nebo scénou, kdy do auta s oběma hrdiny udeřil blesk. Jsme si jistí, že něco nezapomenutelného nabídne i blížící se poslední epizoda „první série“.

Zatímco finále uvidí diváci v televizi až v pondělí večer, v předpremiéře je epizoda dostupná už nyní na Prima+.