11 nejočekávanějších srpnových novinek z Netflixu

Foto: Depp vs. Heardová, Rachel Stoneová: Sázka na srdce, One Piece (vše Netflix)

Důvodů, proč se v srpnu vrátit na Netflix, bude požehnaně. Netflix například uvede korejskou zombie komedii Zom100 nebo akční Rachel Stoneovou s Gal Gadot v hlavní roli, hlavní slovo ale budou mít seriály a minisérie. Skvělou podívanou slibuje Zabiják bolesti inspirovaný skutečnými událostmi, dokumentární Depp vs. Heardová nebo hraná adaptace proslulé mangy One Piece.

Neslýchané: Problémové dítě Jake Paul | 1. srpna

Dokument, ve kterém talentovaný boxer a zatvrzelý potížista Jake Paul prozradí, jak se od internetových vtípků nečekaně dostal až do profi ringu. Další část z bohaté a kvalitní dokumentární série Neslýchané.

Advokát – 2. část 2. řady | 3. srpna

Byznys zažívá zlaté časy a v kanceláři mají všichni plné ruce práce. Micky se seznámí s atraktivní ženou a přijme další ostře sledovaný případ. Pokračování úspěšného Netflix seriálu, který stejně, jako film Obhájce (2011), je adaptací knihy Michaela Connellyho.

Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie | více o filmu | více o filmu | 3. srpna

Akira Tendo pracuje ve vykořisťovatelské firmě, kde trpí nekonečnou pracovní dobou a šikanou ze strany svého šéfa. Když se jednoho dne probudí a zjistí, že jeho město bylo zpustošeno a ovládnuto zombie, je nadšený, že jeho pracovní povinnosti jsou již minulostí. Adaptace populární mangy od tvůrce Alice in Borderland.

Zabiják bolesti – 1. řada | více o seriálu | 10. srpna

Drama o příčinách a dopadech krize zneužívání opioidů v Americe, které sleduje osudy jejích viníků, obětí i právničky, co se snaží celé tragédii přijít na kloub. Seriál se bude zabývat příběhy několika postav, které se podílely na počátečních fázích vzniku a šíření drogy, těch, kteří se je snažili zničit, a těch, na které měla droga nepříznivý dopad.

Rachel Stoneová: Sázka na Srdce | více o filmu | 11. srpna

Agentka ve službách záhadné mírové organizace musí co nejdřív zastavit hackerku, která se jim snaží ukrást nejcennější a zároveň nejnebezpečnější zbraň. Gal Gadot hraje tajnou agentku Rachel Stoneovou v připravovaném trháku režiséra Toma Harpera (Peaky Blinders).

Jodie, vyvolený – 1. řada | 16. srpna

Jodiemu je dvanáct, žije v Mexiku a zničehonic zjistí, že dokáže věci, jaké uměl jenom Ježíš. Přijme tohle důležité poslání a naplní svůj osud? Podle Netflixu půjde o fascinující seriál s prvky nadpřirozena, ve kterém hraje Dianna Agron. Od režiséra Očisty navždy.

Depp vs. Heardová – 1. řada | více o minisérii | 16. srpna

Hollywoodem nedávno otřásl ostře sledovaný soudní spor, který na internetu způsobil úplné pozdvižení. V tomhle dokumentu poprvé zazní svědectví obou stran. Natočila Emma Cooper nominovaná na ceny Emmy a BAFTA (Tajemství Marilyn Monroe: Ztracené nahrávky).

Dívka v masce – 1. řada | 18. srpna

Holka z kanceláře, která se trápí svým vzhledem, si nasadí masku a v nočním vysílání se stane senzací internetu. Série osudových událostí jí ale převrátí život naruby. Jihokorejský seriálový thriller, kterému nebude chybět ani špetka humoru. Netflix uvede tuto novinku i v českém dabingu.

Kdo je Erin Carterová? – 1. řada | 24. srpna

Britská učitelka žije v Barceloně poklidným životem. Pak ale dojde k ozbrojenému přepadení v supermarketu, které odhalí její tajemství… a násilnou minulost. Evin Ahmad (Snadný prachy) v roli učitelky, která musí bojovat s podsvětím, aby ochránila dceru. Akční seriál, na kterém se podíleli tvůrce Pennywortha nebo Protiúderu.

Ragnarök – Konec světa – 3. řada | 24. srpna

Fantasy drama s neotřelým přístupem k severské mytologii, které se vážně povedlo. Severské bohy a jejich protivníky nezobrazuje výhradně jako starobylé postavy. Díky tomu se Ragnarok stává jakýmsi příběhem o původu superhrdiny, v němž se mladý Magne  dozví, že je bohem hromu Thorem. Se svými nově nabytými schopnostmi musí zabránit konci světa.

One Piece – 1. řada | více o seriálu | 31. srpna

One Piece je nejprodávanější manga série všech dob a seriál od Netflixu bude jeho první hranou adaptací. Původní manga je epickou ságou o dobrodružství na širém moři a sleduje dobrodružství Luffyho, nadšeného, lehce praštěného mladíka s jedinou touhou – stát se králem pirátů.