Gal Gadot je jako Ethan Hunt v Mission: Impossible. Adrenalinem nabitý trailer představuje akční Rachel Stoneovou

Foto: Netflix

Ačkoliv český název snímku Rachel Stoneová: Sázka na Srdce zní jako adaptace románu z červeného knihovny, reality je jiná. Film od režiséra výborných seriálů Peaky Blinders nebo Misfits: Zmetci je akční podívanou ve stylu Mission Impossible, ve které se představí Gal Gadot v roli tajné špionky. Trailer překvapivě slibuje podívanou s pořádným přídělem adrenalinu a prvotřídní akce.

Gal Gadot hraje tajnou agentku Rachel Stoneovou v připravovaném trháku režiséra Toma Harpera (Peaky Blinders). Není to však obyčejná agentka – Stoneová je členkou nepolapitelné a záhadné skupiny elitních špionů známé jako Charta.

V upoutávce jsou členové Charty popisováni jako nejlépe vycvičení agenti – bez politických příslušností, bez vlastenecké oddanosti, kteří společně pracují na udržení míru v neklidném světě. Aby dosáhli svých cílů, spoléhají tito agenti na jedinečnou zbraň nazvanou Srdce.

„Pokud vlastníte Srdce, vlastníte svět,“ vysvětluje kolega Rachel Stoneové z MI6 Parker (Jamie Dornan). To zní jako plán pro Keyu Dhawan (Alia Bhatt), jejíž snaha najít a ovládnout Srdce ohrožuje globální stabilitu. Dokáže ji Stoneová zastavit dřív, než bude pozdě?

Virtuální akce Netflixu TUDUM každoročně představí desítky očekávaných titulů a vystoupí na ní řada známých osobností. Letošní ročník se konal 17. června a streamoval se živě z Brazílie. Na obrazovkách se tentokrát objevili Chris Hemsworth, Arnold Schwarzenegger nebo Gal Gadot. Právě za jejího doprovodu byl uveden první trailer na akční Rachel Stoneovou.

Rachel Stoneová: Sázka na Srdce má premiéru na Netflixu 11. srpna.

Foto: Netflix