Má sen stát se králem pirátů. Adaptace nejprodávanější mangy One Piece se představuje

Foto: Netflix

Na obrazovky Netflixu míří adaptace nejpopulárnější mangy široko daleko. One Piece již o sobě dalo vědět na letošním TUDUM, v plnohodnotném traileru se představuje až nyní. Upoutávka slibuje dobrodružství obřích rozměrů a vydatnou porci zábavy. Honba za pokladem začíná na konce července.

One Piece je nejprodávanější manga série všech dob a seriál od Netflixu bude jeho první hranou adaptací. Původní manga je epickou ságou o dobrodružství na širém moři a sleduje dobrodružství Luffyho, nadšeného, lehce praštěného mladíka s jedinou touhou – stát se králem pirátů. Kulturní fenomén s miliony nadšených fanoušků po celém světě, je rozsáhlý příběh o skupině ztroskotanců, kteří mají sen a stanou se Luffyho oddanou posádkou, Slaměnými klobouky. Seriál Netflixu začíná na samém začátku Luffyho příběhu a představuje stávajícím fanouškům i zcela novým divákům hrané iterace oblíbených postav a jejich protivníků.

Mangu One Piece vytvořil Eiičiró Oda v roce 2009. S více než 480 miliony prodanými kopiemi se z ní stala nejprodávanější manga a nejprodávanější komiksová série na světě. Eiičiró Oda se tak stal nejlépe prodávaným fiktivním spisovatelem a jedním z umělců, kteří svou tvorbou ovlivnili historii japonských komiksů. Manga a anime nadále vycházejí.

One Piece není jedinou očekávanou adaptací mangy, kterou připravuje Netflix. Během akce TUDUM byl představen také seriálový Avatar: Legenda o Aangovi, který se pokusí napravit to, co nevyšlo ve filmu M. Night Shyamalana z roku 2010. Takže téměř všechno.

Seriál má premiéru na Netflixu 31. srpna.

Foto: Netflix