Zombie žralok a chodící mrtvoly ovládli Tokio. Hororová komedie Zom100 má naprosto šílený trailer

Foto: Netflix

Hororová komedie Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie, je očekávanou adaptací mangy, kterou napsal Haro Asó, tvůrce oblíbené Alice in Borderland. Trailer láká na tokijskou zombie epidemii, kluka, co si chce konečně plnit sny a obřího nemrtvého žraloka. Japonský snímek uvede Netflix už letos v srpnu.

Akira Tendo pracuje ve vykořisťovatelské firmě, kde trpí nekonečnou pracovní dobou a šikanou ze strany svého šéfa. Když se jednoho dne probudí a zjistí, že jeho město bylo zpustošeno a ovládnuto zombie, je nadšený, že jeho pracovní povinnosti jsou již minulostí. Akira dojde k poznání, že by se raději nechal sežrat, než aby znovu musel do práce. Vymyslí si tedy seznam stovky věcí, které chce udělat, než se stane stane jednou z chodících mrtvol. Zombie komedie pro všechny, kteří jsou unavení moderní společností.

Manga Zom 100: Bucket List of the Dead debutovala v roce 2018 v magazínu Monthly Sunday Gene-X. Napsal ji Haro Asó (Alice in Borderland), ilustraci obstaral Kotaro Takata. Filmovou adaptaci oznámil Netflix v minulém roce. Uvedení samotného traileru přecházely zveřejněné záběry z natáčení. Společnost Vizmedia ukázala anime adaptaci na začátku ledna.

Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie má premiéru na Netflixu 3. srpna.

Foto: Netflix