Vypukla zombie apokalypsa a on konečně začíná žít. Trailer na hororovou komedii Zom100

Foto: Netflix

Fanoušci seriálu Alice in Borderland se mají na pozoru. Celovečerní hororová komedie Zom100 je totiž další adaptací mangy, kterou vymyslel Haro Asó. Novinku plnou chodících mrtvol a ostrého humoru přivede na Netflix režisér Yûsuke Ishida. Zom100 se v červenci dočká také anime zpracování, to však bude dostupné pouze v Japonsku a USA, a to rovněž na Netflixu.

Akira Tendo pracuje ve vykořisťovatelské firmě, kde trpí nekonečnou pracovní dobou a šikanou ze strany svého šéfa. Když se jednoho dne probudí a zjistí, že jeho město bylo zpustošeno a ovládnuto zombie, je nadšený, že jeho pracovní povinnosti jsou již minulostí. Akira dojde k poznání, že by se raději nechal sežrat, než aby znovu musel do práce. Vymyslí si tedy seznam stovky věcí, které chce udělat, než se stane stane jednou z chodících mrtvol. Zombie komedie pro všechny, kteří jsou unavení moderní společností.

Manga Zom 100: Bucket List of the Dead debutovala v roce 2018 v magazínu Monthly Sunday Gene-X. Napsal ji Haro Asó (Alice in Borderland), ilustraci obstaral Kotaro Takata. Filmovou adaptaci oznámil Netflix v minulém roce. Uvedení samotného traileru přecházely zveřejněné záběry z natáčení. Společnost Vizmedia ukázala anime adaptaci na začátku ledna.

Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie má premiéru na Netflixu 3. srpna.

Trailer s anglickými titulky

Záběry z natáčení

Trailer na anime sérii

Foto: Netflix