Nejlépe hodnocená komedie roku je konečně online! Vyšla rovnou s českým dabingem

Foto: StudioCanal

Filmoví diváci si na konci letních prázdnin užijí více zábavy doma, než v kině. Po digitálním uvedení posledního Indiana Jonese a hororu Kostlivec podle Stephena Kinga totiž přichází také pokračování úspěšné francouzské komedie Alibi na klíč: Den D. Snímek, který se na ČSFD honosí úžasnými jednaosmdesáti procenty, vyšel rovnou s českým dabingem.

Diváci, kteří už měli možnost Alibi na klíč: Den D vidět, hovoří o správně přepáleném humoru, gagy nabitých scénách a bláznivých zvratech. Někteří jej dokonce ve srovnání s jedničkou hodnotí jako lepší. V zásadě se má jednat o nenáročnou, ale zatraceně povedenou komedii, která staví zejména na situačním humoru. Jednoduchý, přímočarý děj, který si na nic nehraje. Vyzdvihováno je pak nabitější obsazení a kadence vtipů. Snímku má taky pomáhat velká energičnost herců.

Alibi na klíč: Den D je pokračováním úspěšné francouzské komedie z roku 2017, které i tentokrát natočil režisér a herec v jedné osobě Philippe Lacheau. Oblíbený komik stojí také za komediemi Super-Blb a Babysitting.

Snímek Alibi na klíč: Den D vyšel na iTunes, odkud si ho můžete zakoupit nebo vypůjčit za slušných 79 korun. K dispozici je ovšem pouze v rozlišení Full HD a českém dabingu ve stereu. Originální znění iTunes nenabízí. Do své nabídky zařadila tuto povedenou podívanou také videotéka Starmax.

Hlavní hrdina Greg, který měl se svými kumpány agenturu na výrobu alibi, se rozhodne požádat svou dívku snů o ruku, ovšem její láskyplné „ano“ má jednu podmínku. Na svatbě chce konečně poznat Gregovy rodiče. Jeho otec je ovšem kriminálník a matka hvězdou erotických filmů. Greg proto musí s kamarády ještě naposledy oživit agenturu a pro poslední alibi najít falešné rodiče. Jenže pak se na scéně objeví jeho skuteční rodiče…

Foto: Bontonfilm