Indiana Jones a nástroj osudu je konečně online. Nechybí mu dabing ani titulky

Foto: Walt Disney

Poslední dobrodružství nejslavnějšího archeologa na světě je stále k vidění v některých kinech, už teď je ale k zakoupení ve videotéce iTunes. Indiana Jones a nástroj osudu je k dispozici v rozlišení až 4k, nechybí mu ani Dolby Atmos. Některé diváky určitě potěší přítomnost českého dabingu (zřejmě jen stereo), titulky jsou samozřejmostí. Do obchodu iTunes se můžete dostat skrze tento odkaz.

V naší červnové recenzi jsme snímek Indiana Jones a nástroj osudu ohodnotili celkem velkoryse, nadprůměrnými pětasedmdesáti procenty. Napsali jsme, že Harrison Ford má stále charisma za tři. Přesto je to vlastně standartní akční film. Jako rozloučení s legendou rozhodně nepřináší žádnou ostudu, minimálně po stránce akce a spádu je napěchovaný řádně a ona víc než slušná stopáž vám uteče bez problémů. Krom několika málo dojemných scén a opravdu hezkého finále, které příznivcům série dá mnohem hezčí tečku za oblíbeným hrdinou, než Křišťálová lebka. Nástroj osudu ale nevybočuje z řady a je mnohem víc úspěšnou sázkou na jistotu, než nějakým jedinečným zážitkem, ze kterého se posadíte na zadek. Otázkou je, zda jste to od něj vůbec čekali. Kdyby tento snímek nevznikl, asi by to nevadilo.

Indiana Jones a nástroj osudu je v Česku aktuálně dostupný pouze na iTunes, ve světě ale vzal útokem další internetové obchody jako Amazon, Google Play nebo Microsoft Store. Jeho zakoupení vyjde na 329 korun, jako bonus pak získáte hodinový dokument z natáčení. Samotný film vyšel v rozlišení až 4K a disponuje zvukovou technologií Dolby Atmos. iTunes verze obsahuje český a slovenský dabing (podle všeho jen stereo verze), české titulky jsou rovněž přibaleny.

Foto: Falcon