Dave Bautista svolává bojovníky na Mortal Kombat! Očekávaná novinka je už za rohem

Foto: Warner Bros. Games

Mortal Kombat 1 má potenciál být jednou z nejlepších bojových her všech dob. Na blížící se vydání nyní láká hraný trailer, ve kterém herec a bývalý wrestler Dave Bautista svolává samotné bojovníky na souboj na život a na smrt. Upoutávka je ve skutečnosti zmodernizovanou předělávkou reklamy z devadesátých let, kterou hráčům původního Mortal Kombat netřeba představovat.

Režisérem nového hraného traileru na Mortal Kombat 1 je Tom Kuntz, kameramanem oceňovaný Matthew Libatique, který se v minulosti podílel na snímcích Requiem za sen, Černá labuť nebo Zrodila se hvězda. Bývalý wrestler a dnes také známý herec Dave Bautista si zahrál například Draxe ve Strážcích Galaxie, v Duně nebo bondovce Spectre.

Objevte znovuzrozený Mortal Kombat, který stvořil bůh ohně Liu Kang. Mortal Kombat 1 zahajuje novou éru kultovní série s novým bojovým systémem, herními režimy a fatalitami! Celkově dvanáctý díl hlavní série není přímým pokračováním Mortal Kombat 11, nýbrž kompletním restartem. Nový Mortal Kombat se nedávno ukázal také v parádních záběrech ze samotného hraní, které okořenily příběhové vsuvky. Novou videohru si zahrál také samotný Dave Bautista, který během lámání kostí nepřátel zavzpomínal na své mládí.

Mortal Kombat 1 vyjde 19. září na PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch a PC.

Foto: Warner Bros. Games