Netflix v týdnu: Bastardi: Reparát, vražedné V pasti: Barcelona nebo napínavý žhářský seriál

Foto: Bastardi: Reparát (Bioscop), V pasti: Barcelona (Netflix), Hoří jako papír (Netflix)

Tom Cruise předčasně uvedl do kin svou nejnovější Mission: Impossible, která zcela jistě bude vyprodávat sály po celém světě, divácké rekordy na Netflixu pak možná bude atakovat nejnovější díl Bastardů Tomáše Magnuska. Bastardi: Reparát dorazí na oblíbený stream jen pouhé tři měsíce od uvedení v kinech. Premiérou týdne je zcela bez debat horor V pasti: Barcelona, který je volným „pokračováním“ úspěšného snímku se Sandrou Bullock. Netflix v tomto týdnu uvede kolem dvaceti nových titulů, mezi ty nejzajímavější patří také japonská mysteriózní podívaná Hoří jako papír inspirovaná úspěšnou mangou.

Nepoznané: Roboti zabijáci | 10. července

Co se stane, když o životě a smrti začne rozhodovat pouhý stroj? Dokument o úskalích použití umělé inteligence v armádě. Od režiséra dokumentů Boston: Vraždy před maratonem nebo série Přežít svoji smrt. Další díl z cyklu Nepoznané. Před týdnem Netflix uvedl Nepoznané: Ztracená pyramida.

Storyboti: Čas na odpovědi – 2. řada | 10. července

Máte nějaké otázky? Storyboti určitě znají odpověď! Zvídaví kamarádi Beep, Boop, Bing, Bang a Bo vás vezmou na zábavné dobrodružství, kde se dozvíte spoustu nových věcí. Spin-off oceněného pořadu Zeptejte se storybotů, ve kterém vystoupí Anne Hathaway, Danny DeVito nebo Sophie Turner.

19/20 – 1. řada | 11. července

Parta mladých tráví svoje poslední náctileté dny společně a pak vyráží vstříc novým zážitkům v kůži dospělých, které konečně nic nebrzdí. Korejská show, kterou přivede na Netflix režisér Jung-Hyun Kim, tvůrce seriálu Prostě báječní.

Cukrová horečka: V pečící formě – 1. řada | 12. července

Foto: Sugar Rush: The Baking Point

Šest týmů cukrářských mistrů se snaží skloubit tradice s inovacemi a vykouzlit přitom úžasné dobroty. Tak kdo se v tomhle závodě s časem propeče až na úplný vrchol? Kulinářská soutěž, kterou moderuje Capi Pérez a výtvory hodnotí cukrář Luis Robledo a youtuberka Mis Pastelitos.

Pan Auťák a templáři | 13. července

Historik umění najde starý templářský kříž. Aby odhalil jeho tajemství, musí spojit síly s nesourodou skupinou dobrodruhů. Mateusz Janicki v polském snímku v roli neohroženého pana Auťáka, historika umění se smyslem pro dobrodružství. Adaptace románu, který se dočkal seriálového zpracování již v 70. letech.

Record of Ragnarök – 2. část 2. řady | 13. července

Bohové se chystají vymazat lidi z povrchu zemského. Předtím jim ale dají poslední šanci dokázat, že si zaslouží žít. V druhé sezóně na tom lidstvo není vůbec dobře, ale boj o přežití zdaleka nekončí. V klíčovém kole se tentokrát do souboje s mocným bohem pustí padouch, který všem nahání strach.

Rozehrávači – 1. řada | 13. července

Naprosto otevřený dokumentární seriál, ve kterém vám do sezóny 2022-23 i svého života dají nahlédnout hvězdy americké NFL Patrick Mahomes, Kirk Cousins a Marcus Mariota. Od producentů uznávaných sportovních dokumentů.

Hoří jako papír – 1. řada | 14. července

Před třinácti lety na sebe její matka vzala vinu za tragický požár. Anzu teď spřádá plány na pomstu, a tak si změní jméno a nastoupí jako hospodyně u bezcitné macechy. Napínavá adaptace mangy, kterou přivede na Netflix zkušený režisér Júičiró Hirakawa.

Přežijí jen silnější – 1. řada | 14. července

Vášnivá stylistka Mavis Beaumontová má za sebou těžký rozchod. Chápe to ale jako příležitost začít znovu v životě i v lásce a být šťastná podle vlastních představ. Pohodový romantický seriál, který podle vlastní knihy vytvořila a hlavní roli v něm ztvárnila Michelle Buteau.

Sonic Prime – 2. řada | 14. července

Výbušná bitva s Dr. Eggmanem otřese celým vesmírem a Sonic musí přes paralelní dimenze pospíchat za přáteli, aby zachránil svět. V dobrodružném seriálu podle oblíbené videohry bojují Sonic a jeho parta s kyborgy, roboty a s Radou Chaosu.

Čti také: Parádní novinky z víkendu – hororová lahůdka Pearl, velkolepý Babylon nebo nová kanibalská série

Bastardi: Reparát | 15. července

Bývalý učitel, co seděl za to, že z pomsty zavraždil tři studenty, dostane žádost, aby pomohl znovu otevřít školu, kterou i kvůli jeho zločinu zavřeli. Pokračování „legendární“ filmové série Tomáše Magnuska, která měla premiéru v kinech letos v březnu. V hlavních rolích se představí samotný Tomáš Magnusek, Zdeněk Godla nebo Jiří Krampol.

Pětihvězdičková kuchyně – 1. řada | 15. července

Sedm šéfkuchařů soutěží o to, kdo dostane příležitost zrealizovat svoji vizi ve slavné restauraci Palm Court v luxusním londýnském hotelu Langham. V porotě zasedne Michel Roux Jr. oceněný michelinskou hvězdou po boku kuchařů a odborníků Mikea Reida a Ravneet Gill.

Taktika lásky 2 | 15. července

Asli na manželství nevěří a nijak se tím netají. Když se ale ukáže, že její milý, Kerem, to vidí stejně, zkusí udělat všechno pro to, aby ji požádal o ruku. Pokračování romantické komedie z Turecka.

Too Hot to Handle – 5. řada | 15. července

Do úžasné nové vily dorazí další várka nezadaných lidí. Jestli ale chtějí vyhrát pořádný balík, budou muset na svoje přirozené potřeby nějakou dobu zapomenout. Proslulá reality-show z dílny Netflixu, kterou buď milujete nebo nenávidíte. Pořad se dočkal hned několika zahraničních verzí.

V pasti: Barcelona | 15. července

Světovou populaci zdecimovala záhadná síla. Sebastian z Barcelony patří k hrstce těch, kdo měli štěstí. Musí ale dál bojovat o přežití, najít ve vylidněných ulicích spojence a utéct s nimi z města. Jenže když se o to pokusí, objeví se z ničeho nic ještě děsivější hrozba. Horor se odehrává souběžně s filmem Sandy Bullock V pasti.

Hudson Hawk | 16. července

Foto: TriStar Pictures

Odvážný lupič musí po propuštění z vězení ještě jednou do akce. Vyděrači ho totiž nutí, aby ukradl vynález Leonarda da Vinciho, který umí proměnit olovo ve zlato. Bruce Willis v méně známé akční komedii z roku 1991.

Jisté ženy | 16. července

V americkém městečku jednu mámu od rodiny trápí, že jí nikdo nerozumí, holka z ranče se zakouká do učitelky a advokátce nedají spát náročný klient a ženatý milenec. Kristen Stewart, Laura Dern, Michelle Williams a Jared Harris v povídkovém filmu z roku 2016. Natočila Kelly Reichardt (První kráva).

Šmoulové – 1. řada | 16. července

Vyrazte za kouzly a dobrodružstvími s veselou partou Šmoulů, kteří se utkají se zlým čarodějem Gargamelem a jeho kocourem Azraelem. Seriálové zpracování z roku 2021. První řada nabídla porci dvaapadesáti epizod, Netflix je uvede s českým dabingem.

Tanec s vášní | 16. července

Foto: Columbia Pictures

Dvanáct studentů tance soupeří o místo na elitní americké baletní škole. Jestli si ale chtějí splnit velký sen, budou si muset fyzicky i psychicky sáhnout až na dno. Polozapomenutý taneční snímek z roku 2000.

V mlhách – 1. řada | 16. července

Za pár dní se měl ženit, místo toho ale záhadně zemřel. Tenhle zapeklitý případ začnou vyšetřovat dva policajti, kterým se přitom osobní život rozpadá pod rukama. Indická kriminální série.

Čti také: Netflix v minulém týdnu – Vřískot 6, Pierce Brosnan jako bankovní lupič nebo návrat oblíbeného Advokáta