Záhadné sebevraždy ohrožují světovou populaci. Netflix připomíná ambiciózní španělský horor V pasti

Foto: Netflix

Tvůrci úspěšného hororu V pasti, ve kterém se před pěti lety představila neohrožená Sandra Bullock, se vracejí do světa zasaženého neznámou silou, tentokrát ale z pohledu barcelonského obyvatelstva. Netflix představil plnohodnotný trailer očekávaného hororu V pasti: Barcelona, kde lidé páchají sebevraždy při pouhém pohledu na neznámé zlo. Upoutávka navazuje na dva předešlé teasery z minulých týdnů.

Světovou populaci zdecimovala záhadná síla. Sebastian z Barcelony patří k hrstce těch, kdo měli štěstí. Musí ale dál bojovat o přežití, najít ve vylidněných ulicích spojence a utéct s nimi z města. Jenže když se o to pokusí, objeví se z ničeho nic ještě děsivější hrozba.

Původní film se odehrává ve světě, ve kterém se šíří záhadná vlna nevysvětlitelných sebevražd vyvolávajících celosvětovou paniku a kolaps civilizace. Poté, co se přeživší dozvědí, že sebevraždy způsobují přízračné bytosti, které při spatření vyvolávají masovou hysterii, začnou lidé nosit pásky přes oči a využívat ptáky v klecích, kteří je před přítomností smrtelné síly mohou ochránit.

V pasti se Sandrou Bullock mělo premiéru před pěti lety, přesto se snímek nadále drží na třetí pozici nejsledovanějších Netflix filmů všech dob (počítají se první čtyři týdny od premiéry). Vyšší sledovanost měla jen apokalyptická komedie K zemi hleď! a akční Red Notice.

V pasti: Barcelona uvede Netflix 14. července.

Foto: Netflix