Netflix v týdnu: Vřískot 6, Pierce Brosnan jako bankovní lupič nebo návrat oblíbeného Advokáta

Foto: Tchán s tchyní jsou psanci (Netflix), Vřískot 6 (Paramount Pictures), Advokát (Netflix)

Star letních prázdnin okořenil Zaklínač, od něj si ale několik následujících dnů odpočineme. Mezitím Netflix naservíruje novou řadu oblíbeného Advokáta (rovněž jen první část), největší premiérou tohoto týdne je akční komedie Tchán s tchyní jsou psanci, ve které se představí Nina Dobrev, Pierce Brosnan a Adam Devine. Nouze nebude ani o skvělé dokumenty, hned v pondělí totiž dorazí Nepoznané: Ztracená pyramida, následovat bude kriminální Poslední princ nebo dokument o kapele Wham! Víkendovou nabídku dokonce rozšíří nejnovější díl legendární série Vřískot 6 (pětka na HBO Max, původní trilogie na SkyShowtime).

Nepoznané: Ztracená pyramida | 3. července

V tomto dokumentu proniknou Egyptští archeologové hluboko do historie. Při hledání pohřbené pyramidy odhalí hrobky a artefakty staré více než 4 000 let. Od režiséra Maxe Salomona, který dříve pracoval na kvalitních sériích z dílny National Geographic.

Poslední princ – 1. řada | 4. července

Investigativní dokumentární seriál osvětluje vraždu německého teenagera v roce 1978 na základě svědectví jeho sestry a královské rodiny, která měla s případem co do činění. Třídílná italská minisérie.

Šťastně vdaná – 1. řada | 5. července

Doma ji týrali a chtěli se jí co nejdřív zbavit. Po boku budoucího mocného manžela ale Miyo začne objevovat svoje pravé já i dosud skryté schopnosti. Fantasy anime se špetkou romantiky a dramatu. Podle japonské novely My Happy Marriage.

WHAM! | 5. července

V archivních rozhovorech a záběrech nejlepší kámoši George Michael a Andrew Ridgeley znovu prožívají 70. a 80. léta v kapele Wham!, ve které se proslavili po celém světě. Ve filmu byly použity archivní záběry a dosud nezveřejněné rozhovory s oběma členy kapely i dalšími osobnostmi.

Zase 15 – 2. řada | 5. července

Její práce ani osobní život nestojí za nic. Pak ale třicetiletá Anita zjistí, že se může vrátit v čase do doby, kdy jí bylo patnáct. Dokáže změnit minulost? Brazilská komediální série, ve které se hlavní hrdinka vrací do školních časů.

Advokát – 1. část 2. řady | 6. července

Mickey Haller z LA skončil po nehodě na druhé koleji. Rozjetou právnickou kariéru mu ale má zachránit nový případ vraždy, který řeší ze svého nepřehlédnutelného lincolnu. Pokračování úspěšného Netflix seriálu, který stejně, jako film Obhájce (2011), je adaptací knihy Michaela Connellyho.

LEGO City Dobrodružství – 4. řada | 6. července

Foto: Lego

Potrhlá parta policajtů a hasičů se ze všech sil snaží udržet pořádek v báječném městě, kde není nikdy nouze o skvělou zábavu, dobré přátele ani praštěné nápady. Oblíbený dětský seriál.

Zfalšovaná láska – 1. řada | 6. července

Pikantní reality show, ve které technologie deepfake šikovně míchá pravdu a lži a pět párů čeká náročná zkouška vzájemné důvěry. Kdo z nich nakonec vyhraje pořádný balík? Ze španělské produkce.

Nafukovací dům – 1. řada | 7. července

Tým čtyř designových mágů hledá způsoby, jak zvětšit malé prostory, a vymýšlí technické vychytávky a kreativní řešení pro rodinné domy. Renovátorský tým snů vytvořili profesionálové Brooks Atwood, Ati Williams, Jessica Banks a Mikel Welch.

Osudné pokušení – 1. řada | 7. července

Vdaná profesorka se zaplete do vášnivé aférky s mladším chlapíkem. Nebezpečná hra ale skončí tragicky a ona se musí vyrovnat se zradou od těch nejbližších. Thriller režiséra Stevena Pillemera (Neohrožení). Jihoafrická produkce.

Roční období | 7. července

Jedno milostné zklamání střídá druhé, ale tihle dva kamarádi se odmítají vzdát. Raději zariskují a zkusí to znovu. Netuší ale, že pravá láska může čekat blíž, než se zdá. Hořkosladké romantické drama, ve kterém hrají Lovi Poe (Once Before) a Carlo Aquino (Naši bývalí).

Tchán s tchyní jsou psanci | 7. července

Owen Browning (Adam Devine) je upjatý bankovní manažer, který se chystá oženit se svou životní láskou Parker (Nina Dobrev). Když jeho banku během svatebního týdne přepadnou nechvalně proslulí Ghost Bandits, domnívá se, že za loupeží stojí jeho budoucí tchán a tchýně (Pierce Brosnan a Ellen Barkin), kteří právě přijeli do města. Od režiséra pohodové Netflix komedie Ta druhá.

Vřískot 6 | recenze | 8. července

Přežili vraždění ve Woodsboro, chtějí začít znovu a stěhují se do New Yorku. Jejich maskovaná noční můra je ale zpátky a chystá se je mučit. Nejnovější díl legendární hororové série, které vdechl život kultovní režisér Wes Craven. Tuto část natočili tvůrci minulého dílu a zábavného hororu Krvavá nevěsta.

Čti také: Netflix v minulém týdnu – návrat Zaklínače, úžasný animák Nimona nebo hororová série Mažu tě!