13 novinek, které v tomto týdnu uvede Netflix

Foto: Celebrita (Netflix), Zaklínač (Netflix), Dokážeš udržet tajemství? (Vertical Entertainment)

Netflix pokračuje v letní krasojízdě. Po výborných titulech z minulých týdnů, kdy na Netflix doputovala nová řada Black Mirror nebo druhé Vyproštění s Chrisem Hemsworthem, se můžeme začít těšit na návrat Zaklínače, originální thajskou hororovou sérii Mažu tě a animovanou Nimonu. Po boku těchto velkých novinek dorazí v týdnu také pohodová romantická komedie s Alexandrou Daddario, zajímavá dokumentární minisérie Svaly a skandály nebo mysteriózní seriálová novinka z Jižní Koreji Celebrita.

Dokážeš udržet tajemství? | 27. června

Emma ve stresu prozradí neznámému sympaťákovi svoje největší tajemství, která pak vyjdou najevo. Musí se proto smířit sama se sebou a odvážně jít za hlasem svého srdce. Alexandra Daddario a Tyler Hoechlin v hlavních rolích romantické komedie z roku 2019. Pohodový film na večerní relax.

Eldorado: Co náckové nesnesou | 28. června

Berlínská queer komunita našla ve 20. letech 20. století útočiště v nablýskaném nočním klubu. Dokument o ztrátě osobních svobod a vzestupu Hitlera k moci. Celovečerní dokumentární film z německé produkce.

Joe Bell | 28. června

Jeho syna ve škole tvrdě šikanovali kvůli sexuální orientaci. Chlapík se proto vydává přes celou zemi, aby mluvil s lidmi o tom, co můžou způsobit předsudky. Ve filmu podle skutečných událostí hrají Mark Wahlberg, Connie Britton nebo Gary Sinise. Od režiséra filmu Král Richard: Zrození šampiónek.

Mažu tě – 1. řada | 28. června

On je zadaný, ona zase vdaná. Jednou ale objeví telefon, který jim ze života může vymazat, na koho si ukážou, a začnou spolu plánovat nový život. Od režiséra uznávaného thajského hororu Shutter. Minisérie Mažu tě (Delete) je jedním z mnoha nadcházejících thajských titulů přicházejících na Netflix.

Svaly a skandály: Příběh amerických gladiátorů – 1. řada | 28. června

Souboje amerických gladiátorů v 90. letech bavily televizní fanoušky. Tenhle seriál zkoumá, proč měl pořad takový úspěch, a vypráví, jak málem skončil dřív, než začal. Další výprava do dějin popkultury, ve které se na scénu vrací Gemini, Zap, Nitro, Ice, Blaze a Laser.

Óoku: Skryté komnaty – 1. řada | 29. června

V alternativní historii, kde mužům hrozí vymření, pěstuje šógunka za zdmi hradu Ooku pro vlastní potřeby pečlivě vybrané souložníky. Japonský animovaný seriál od uznávaného režiséra Norijuki Abeho.

Příběhy chtíče 2 | 29. června

Pokračování Příběhů chtíče z roku 2018 nominovaných na Emmy, ve kterém se čtyři přední indičtí režiséři v krátkých filmech zabývají sexem, touhou a láskou. Krátké filmy, které natočili slavní indičtí filmaři.

Zaklínač – 1. část 3. řady | 29. června

Zatímco panovníci, mágové a bestie Kontinentu o ni soupeří, Geralt odvádí Ciri z Cintry do úkrytu, odhodlán ochránit svou nově sjednocenou rodinu před těmi, kteří ji chtějí zničit. Na obzoru se navíc objevuje obávaný Divoký hon. Henry Cavill se vrací jako Geralt, tentokrát ale naposledy. Netflix v minulém roce potvrdil, že jeho roli od čtvrté řady převezme Liam Hemsworth.

Celebrita – 1. řada | 30. června

Sláva, peníze a moc. Seo A-ri se přes noc stane hvězdou sociálních sítí, ale v tomhle nablýskaném světě influencerů číhá nebezpečí na každém rohu. Drama o skandálu natočil Kim Cheol-kyu nominovaný na cenu v Cannes. Hlavní roli v mysteriózním thrilleru ztvárnila nadějná Park Gyu-young.

Je to dort? – 2. řada | 30. června

Šikovní cukráři, kteří upečou dort ve tvaru kabelky nebo třeba šicího stroje? U téhle úžasné soutěže inspirované populárním memem se vám budou jenom sbíhat sliny. Moderuje Mikey Day z pořadu Saturday Night Live a v porotě zasednou celebrity jako Fortune Feimster nebo Karamo Brown.

Nimona | 30. června

Rytíř chce po křivém obvinění prokázat svoji nevinu, a tak spojí síly s holkou, co umí měnit podobu. Ta je ale ve skutečnosti příšera, kterou má on za úkol zničit. Velkolepé komediální dobrodružství podle úspěšného komiksu. Hlas postavám propůjčili Chloë Grace Moretz a Riz Ahmed.

Zakletá jeskyně | 30. června

Dcera horníka ukradne ze zázračné jeskyně zakletý rubín, rodina umírajícího krále se pustí do boje o trůn a celé království je kvůli tomu rázem vzhůru nohama. Fantasy pro celou rodinu natočila Mariana Čengel Solčanská, tvůrkyně úspěšných slovenských filmů Služka a Sviňa.

8 MM | 1. července

Foto: Columbia Pictures

Soukromý detektiv má ověřit pravost děsivého filmu, který patřil zesnulému manželovi jeho klientky, a pátrání ho zavede až na úplné dno lidské společnosti. Legendární film natočil Joel Schumacher, v hlavních rolích se představili Nicolas Cage, Joaquin Phoenix nebo James Gandolfini.

Čti také: Netflix v minulém týdnu – Kong na Ostrově lebek nebo mrazivé kriminální příběhy