Netflix v týdnu: Kong na Ostrově lebek nebo mrazivé kriminální příběhy

Foto: Postarejte se o Mayu, Hon na vrahy, Král klonů (vše Netflix)

Netflix v pětadvacátém týdnu uvede hned několik očekávaných dokumentárních filmů a sérií. Doslova neuvěřitelný příběh odvypráví šokující celovečerní dokument Postarejte se o Mayu, pozornost zasluhuje také Král klonů o nechvalně známém korejském vědci. Čtyři nové epizody nabídne Hon na vrahy, druhou část dostane výborná tenisová série Break Point. Na Netflixu bude mít premiéru ještě anime série Ostrov lebek, jinak žádný další hit v tomto týdnu nečekejme.

Jednorožec z Moře – 1. řada | 19. června

Zvídavý Kelp žije od narození jako narval. Jednoho dne ale zjistí, že je ve skutečnosti jednorožec, a rázem může prozkoumat hned dva různé světy. Animovaná série pro děti má český dabing a hned sedmadvacet epizod k dispozici.

Postarejte se o Mayu | 19. června

Dokument o neuvěřitelném martyriu rodičů z Floridy, kteří se po obvinění z týrání nemocné dcery pouští do boje s úřady, aby ji znovu získali do péče. Šokující dokument debutujícího režiséra Henryho Roosevelta, tvůrce doposud krátkých filmů.

Break Point – 2. část | 21. června

Navštivte grandslamové a další slavné turnaje po boku talentovaných tenistů, kteří dělají všechno pro to, aby vstoupili do dějin bílého sportu. Seriál plný akce a napětí. Druhá část chválené dokumentární série z prostředí tenisu.

Glamorous – 1. řada | 22. června

Ambiciózní influencer Marco získá práci snů u výrobce make-upu a tím začne jeho oslnivá cesta za sebepoznáním plná pracovního chaosu i romantických výzev. Podle Netflixu milý a vtipný komediální seriál, ve kterém Miss Benny hraje po boku Kim Cattrall ze Sexu ve městě.

Ostrov lebek – 1. řada | 22. června

Skupina průzkumníků ztroskotá v jižním Pacifiku a na ostrově pak narazí na různá děsivá zvířata i obrovského lidoopa Konga, který jim vládne. Animované fantasy dobrodružství, které nese stejný název jako hraný film z roku 2017.

Pojďme se rozvést – 1. řada | 22. června

Herečka a politik se chtějí konečně rozvést. Do manželství se jim ale plete spousta mocných lidí, a na rozchodu proto budou muset zapracovat společnými silami. Japonský romantický seriál o partnerech, kteří mají k dokonalosti daleko.

Sociální měna – 1. řada | 22. června

Svérázná reality show, ve které osm hvězd sociálních sítí na chvíli zapomene na svoji slávu a sledující a vrhne se do boje o titul největšího influencera. Indická reality-show je dalším pořadem Netflixu tohoto druhu.

Spící pes – 1. řada | 22. června

Bývalý detektiv skončil na ulici. Po nečekané smrti, která může souviset se zdánlivě vyřešenou vraždou, se ale pustí do vyšetřování na vlastní pěst. Mysteriózní dílo producentů seriálu Neortodoxní. Vyrobeno v Německu.

Dokonalý objev | 23. června

Ráda by se vrátila do práce v módním časopise, trochu se to ale zadrhne. Ten mladý fešák, s kterým se líbala na party, je totiž její nový kolega – a taky syn její šéfky. Podle Netflixu inteligentní romantická komedie podle knižní předlohy.

Hon na vrahy – 3. řada | 23. června

Seriál o skutečných zločinech, ve kterém vyšetřovatelé případů nechvalně známých sériových vrahů odhalují děsivé detaily svojí náročné práce. Další porce čtyř případů, ze kterých mrazí. Jedna z nejoblíbenějších dokusérií na Netflixu.

iNumber Number: Zlato z Johannesburku | 23. června

Policajt v utajení vyšetřuje v Johannesburgu největší krádež zlata v dějinách Afriky. Bude přitom ale postupovat podle zákona, nebo poslechne svoje svědomí? Pokračování jihoafrického akčního filmu z roku 2013.

Král klonů | 23. června

Foto: Netflix

Strhující dokument o nechvalně známém korejském vědci a jeho revolučním výzkumu klonování lidí i skandálním konci kariéry. Hwang Woo-suk byl považován za průkopnického odborníka v oblasti výzkumu kmenových buněk a byl dokonce nazýván pýchou Koreje.

Láska přes okno: Dálka | 23. června

Raquel a Ares se celý rok neviděli a teď spolu vyráží na romantický výlet k moři. Přežije tahle láska pořádnou dávku flirtování a jejich pochybnosti o sobě samých? Clara Galle a Julio Peña jsou zpátky v pokračování oblíbeného filmu Láska přes okno.

Nic není, jak se zdá | 23. června

Dvě dámy v letech by rády daly dohromady svého vnuka s vnučkou, kteří se do sebe v dětství zakoukali. Když se jim to ale podaří, vyjdou na povrch i staré spory. Další romantická komedie pro tento týden, tentokrát z turecké produkce.

Čti také: Netflix v minulém týdnu: Velkolepé návraty Black Mirror, Vyproštění a Cizinky nebo dvojice nových českých filmů