Netflix v týdnu: Velkolepé návraty Black Mirror, Vyproštění a Cizinky nebo dvojice nových českých filmů

Foto: Black Mirror (Netflix), Venom 2: Carnage přichází (Sony Pictures), Vyproštění 2 (Netflix)

Polovina června bude pro Netflix velmi významná. Streamovací gigant totiž uvede premiérové řady diváckých hitů Black Mirror (Černé zrcadlo), Cizinky nebo dokumentární Naší planety, nouze by neměla být ani o velkolepé filmy. Hned zkraje čtyřiadvacátého týdne totiž dorazí druhý Venom s Tomem Hardym, patnáctého června pak očekávaný akční nářez Vyproštění 2. Na Netflix doputuje také dvojice nových českých filmů – Služka a Pánský klub.

Venom 2: Carnage přichází | 12. června

Soužití Eddieho Brocka s Venomem není jednoduché, a k tomu se objevují nové hrozby: sériový zabiják Cletus Kasady a další mimozemský symbiont. Tom Hardy se vrací v pokračování divácky úspěšné komiksovky, která se i tentokrát zcela obešla bez Spider-Mana.

Závislá | 12. června

Láskyplný manžel, dvě děti a skvělá kariéra? Každý by jí mohl závidět. Jenže Zoe propadne sexu s cizími muži a nedokáže s tím praštit. Závislá je první celovečerní film podle úspěšného románu spisovatelky knih o erotice s pseudonymem Zane.

Náhradnice Yeni – 1. řada | 13. června

Aby zachránila svého otce, musí se stát náhradní matkou. Zaplete se přitom s bohatou rodinou, která bude bránit svoji pověst za každou cenu. Výbušný seriál z mexické produkce.

Naše planeta – 2. řada | 14. června

Tento velkolepý, ambiciózní dokument přibližuje přirozenou krásu naší planety a odhaluje, jak změna klimatu ovlivňuje všechny její živé tvory. Od tvůrců Zázračné planety. Vypráví držitel cen Emmy a BAFTA Sir David Attenborough.

Černé zrcadlo – 6. řada | 14. června

Britské Černé zrcadlo (původně vysílané na Channel 4) je antologií samostatných příběhů, zasazených do blízké budoucnosti. Tak blízké, že se v mnoha ohledech prolíná s dobou, kterou právě prožíváme. V šesté sérii Černého zrcadla se představí Aaron Paul, Zazie Beetz, Salma Hayek, Josh Hartnett, Annie Murphy, Michael Cera, nebo Kate Mara.

Vyproštění 2 | 15. června

Australský specialista na špinavou práci Rake jen tak tak přežil události z prvního filmu a teď dostane nový úkol, při kterém půjde o život: má zachránit zbědovanou rodinu nemilosrdného gruzínského gangstera z vězení, kde její členy drží. Do hlavní role se vrací herec Chris Hemsworth, který se proslavil především jako Thor z marvelovských projektů. Ačkoli film produkují bratři Russoové, režie se jako u předchozího dílu ujal Sam Hargrave.

Black Clover: Meč Krále čarodějů | 16. června

Čtyři dávní králové čarodějů se vrací z vyhnanství podrobit si Trefové království. Zastaví je statečný kluk, který neumí kouzlit, ale sní o tom, že bude sám králem? Celovečerní fantasy anime.

Služka | 16. června

Jedna je z chudé rodiny, druhá zase ze šlechtického rodu. Na prahu první světové války pak tyhle patnáctileté holky najdou jedna v druhé spřízněnou duši. Slovensko-české historické drama, které mělo premiéru v kinech letos v březnu.

Vesnice – 1. řada | 16. června

Kdysi malebné vesničce dnes vévodí obří skládka a místní mladík se touží vzepřít krutému osudu, který ho tu pevně drží. Japonský seriálový thriller.

Cizinka – 7. řada | 17. června

Život na Fraserově hřebeni narušili tajemní přistěhovalci i napjatá politická situace. Claire s Jamiem se proto ze všech sil snažili ochránit ty, na kterých jim záleží. Sedmá řada oblíbeného sci-fi seriálu začíná přesně tam, kde skončila osmidílná řada šestá.

Království úsměvů – 1. řada | 17. června

Na pozadí boje o obrovské dědictví narazí okouzlující muž na pracovitou ženu s neodolatelným úsměvem, který on ale nemůže vystát. A začnou se dít velké věci. Korejský romantický seriál.

Nashle v mém 19. životě – 1. řada | 17. června

Tahle holka se může donekonečna převtělovat. Její osmnáctý pokus ale skončí předčasně a devatenáctý život pak Ban Ji-eum stráví hledání dávné lásky z dětství. Další romantika z korejské produkce pro tento týden.

Pánský klub | 18. června

Terapie pro „eroticky závislé“ svede dohromady naprosto nesourodou pětici. Sezení výstředních účastníků probíhají pod taktovkou atraktivní, ale nepříliš zkušené psycholožky Lindy (Kristýna Hrušínská), které se terapie brzy vymkne z rukou. Podle stejnojmenné divadelní hry.

Čti také: Netflix v minulém týdnu: Dokumentární Arnold, akční Čmuchalové nebo Tour de France: Bez příkras