18 novinek, které Netflix přidá v tomto týdnu

Foto: Královny Barakudy, Arnold (Netflix), Zpráva (Falcon)

Netflix ve třiadvacátém týdnu uvede dokumentární minisérii Arnold, která naváže na spolupráci streamovacího giganta a slavného herce v seriálu FUBAR, dorazí také Dánsko-český dokument Kuciak: Vražda novináře nebo Slovensko-česká Zpráva, válečné drama o útěku z Osvětimi. Fanoušci originálních pořadů od Netflixu se mohou těšit ještě na finální řadu Tenkrát poprvé nebo nadějnou jihokorejskou akční jízdu Čmuchalové.

Královny Barakudy – 1. řada | 5. června

Skupina mladých žen z luxusního stockholmského předměstí začne svoje dluhy řešit vykrádáním sousedů. Podle skutečných událostí. Od tvůrkyň oblíbených švédských seriálů Most nebo Patchworková rodina.

My Little Pony: Ukaž se – 4. řada | 6. června

Foto: Netflix

Vítejte zpátky v Equestrii! V téhle zemi plné kouzelných poníků vás Zipp, Sunny, Izzy, Pipp a Hitch zvou, abyste s nimi prožili velká dobrodružství. Seriálový spin-off animovaného filmu, ve kterém energického Pegase namluvila Maitreyi Ramakrishnan (Tenkrát poprvé).

Arnold – 1. řada | 7. června

Slavný kulturista, úspěšný hollywoodský herec a taky vlivný politik. Osobní dokument o pestrém životě a kariéře uznávaného Arnolda Schwarzeneggera. V pořadu promluví sám Arnold a dále James Cameron, Danny DeVito, Jamie Lee Curtis nebo Sylvester Stallone.

Klondike | 7. června

Sestřelení dopravního letadla u hranic Ukrajiny s Ruskem v roce 2014 vyvolá chaos a místní obyvatelé i mladý pár, který čeká dítě, se ocitnou v bezprostředním ohrožení. Ukrajinské drama z minulého roku oceněné na Sundance Film Festival.

Kuciak: Vražda novináře | 7. června

Chladnokrevná vražda investigativního novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky Martiny Kušnírové v únoru 2018 otřásla nejen Slovenskem. Proč museli zemřít? Dokument rozplétá chapadla (nejen) slovenské mafie z cenné zahraniční perspektivy a s potřebným odstupem.

Láska je slepá: Brazílie – 3. řada | 7. června

Odvážný experiment s randěním dorazil i do Brazílie. Místní nezadaní prahnou po pravé lásce a neváhají se zasnoubit, i když svoje budoucí partnery ještě ani neviděli.

Moonage Daydream | 7. června

Dokument, který vás vezme na strhující cestu neuvěřitelným životem a hudební kariérou Davida Bowieho. V roce 2018 správci umělcovy pozůstalosti umožnili dokumentaristovi Brettu Morgenovi přístup do Bowieho archivu, ve kterém nalezl dosud neviděné záběry z jeho soukromí.

Zpráva | 7. června

Druhá světová válka, 7. duben 1944. Dva slovenští židi uprchnou z Osvětimi a podají světu zprávu o genocidě, ke které tam dochází. Doufají přitom, že jejich bývalé věznitele zničí spojenecká letadla. Film z roku 2020 natočil Peter Bebjak.

Senzace – 1. řada | 8. června

Známá novinářka se pustí do vyšetřování vraždy jednoho kolegy a v boji za spravedlnost odhalí spletitou síť vztahů mezi policií, médii i zločineckým podsvětím Bombaje. Indická seriálová novinka od uznávaného tvůrce.

Čti také: Netflix v červnu uvede třetího Zaklínače, druhé Vyproštění nebo novou řadu Černého zrcadla

Tenkrát poprvé – 4. řada | 8. června

Jde se do finále. Čtvrtá a poslední řada seriálu Tenkrát poprvé je za dveřmi a bude to závěr, jak se patří. Připravte se na maturitní ročník, cvoci! Komedie pro náctileté od Mindy Kaling a Lang Fisher, kde hrají Maitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan a Niecy Nash.

Tour de France: Bez příkras | 8. června

Osmidílný dokumentární seriál sleduje několik týmů, jak v roce 2022 bojují o vítězství v nejdrsnějším cyklistickém závodě na světě a zažívají slzy a pády i triumfy.

Aha, já rostu! | 9. června

Tři moderní páry hledají svoji cestu záludným světem rodičovství a přitom se snaží každý po svém vybalancovat vztahy a náročnou práci. Ulítlá komedie od tvůrců nizozemského filmu S*át na lásku.

Buď sama sebou | 9. června

Merve chce žít bohémský život. Osud je ale proti. Když už jí hrozí, že skončí na dlažbě, začne pracovat pro člověka, se kterým ji toho pojí víc, než si myslí. Okouzlující Ahsen Eroğlu v roli slavné a praštěné Merve Kulturové ze stejnojmenného tureckého románu.

Čmuchalové – 1. řada | 9. června

Dva mladí boxeři spojí síly s dobrosrdečným finančníkem, aby zničili nelítostného lichváře, který odírá lidi, co mají hluboko do kapsy. Akční korejský seriál s vymazlenou choreografií.

Karty jako podpis vraha – 1. řada | 9. června

Na každém místě činu po sobě nechal kartu. Dokumentární seriál o nechvalně známém sériovém vrahovi, který v roce 2003 terorizoval Španělsko. Investigativní třídílná minisérie.

Lidské zdroje – 2. řada | 9. června

Spinoff seriálu Big Mouth s Lásenkami, Hormonálními monstry i spoustou dalších tvorů, kteří řeší lásku, trable v práci i potřeby svých klientů. Kreslený seriál pro dospělé, který bohužel nedosahuje kvalit původního počinu.

Super káry z Mexika – 1. řada | 9. června

Parta profesionálů vozí auta z Mexika do El Pasa na radikální renovaci, při které se vraky mění v klenoty. Pro fanoušky automobilových rekonstrukcí.

Tenhle svět mě nedostane – 1. řada

Zerocalcare by rád pomohl starému kamarádovi, který se přistěhuje do jeho čtvrti, postavit se zase na vlastní nohy. Jak to ale nejlíp udělat? Svérázný animovaný seriál, který vytvořil a režíroval Zerocalcare podle svých komiksů. V hlavní roli Zerocalcare.

Čti také: Netflix v minulém týdnu uvedl jadernou havárii, novou řadu New Amsterdam a mnoho dalších novinek