13 výborných novinek na víkend (nejen) na Netflixu

Foto: Warcraft: První střet (Universal Pictures), Prci, prci, prcičky: Školní sraz (Universal Pictures), Amazing Spider-Man (Sony Pictures)

Netflix v týdnu uvedl druhé řady Jednotky vesmírného nasazení a Mladého Wallandera, láká ale také na pokračování kultovního hororu Texaský masakr motorovou pilou (Netflix originál), nově na něm najdeme i filmový Warcraft nebo výborný sequel Prciček z roku 2012. HBO GO se naladilo na pavoučí vlnu dvěma snímky Amazing Spider-Man, pestrou nabídku novinek nabízejí i streamy Applu a Prime Video.

Amazing Spider-Man a Amazing Spider-Man 2

Peter jednoho dne objeví otcův tajemný kufřík a rozhodne se vydat po stopách svých rodičů, aby pochopil, proč ho opustili. Spider-Man s Andrew Garfieldem v hlavní roli. (HBO GO)

Jednotky vesmírného nasazení – 2. řada

Armádní generál se neochotně spojí s výstředním vědcem, aby společně připravili ke startu nový útvar americké armády: Space Force – Jednotky vesmírného nasazení. (Netflix)

King Skate

Dokument o nástupu skateboardingu v bývalém Československu s archivními záběry a rozhovory s místními průkopníky tohohle sportu. (Netflix)

Mladý Wallander – 2. řada

Mladý policajt Kurt Wallander se nachomýtne k bizarní vraždě a díky tomu se rychle stává vyšetřovatelem. Příběh oblíbené postavy právě začíná… (Netflix)

Očista

Městské ulice jsou v budoucnosti ovládané zločinem a přetížení policisté mu dají na jednu noc v roce volný průchod. Kdo zaklepe na dveře Jamese Sandina? (Netflix)

Odloučení – 1. řada

Mark šéfuje týmu zaměstnanců, kterým byla chirurgicky oddělena pracovní a mimopracovní paměť. Po setkání s kolegou z práce v osobním životě se vydává na cestu k pravdě o jejich zaměstnání. (Apple TV+)

Pád: Kauza Boeing

Vyšetřovatelé zjišťují, jestli mohla společnost Boeing částečně zavinit dvě letecké katastrofy během pár měsíců tím, že jí šlo spíš o zisk než o bezpečnost. (Netflix)

Prci, prci, prcičky: Školní sraz

Čtveřice nadržených kamarádů z filmu Prci, prci, prcičky se vrací do East Great Falls na setkání po 10 letech od střední školy, kde na ně čeká spousta vzpomínek. (Netflix)

Texaský masakr motorovou pilou

Pokračování hororu, ve kterém skupina influencerů zamíří do Texasu vdechnout život městu duchů, ale narazí na Leatherface, proslulého vraha s maskou z lidské kůže. (Netflix)

Útok na věžák

Celovečerní debut Joea Cornishe začíná scénou jako vystřiženou z britského realistického dramatu o životě problematické mládeže v okrajových částech Londýna. Pak ale přichází na scénu mimozemská invaze. (HBO GO)

Úžasná paní Maiselová – 4. řada

V roce 1958 v New Yorku vede Midge Maiselová spořádaný život – manžel, děti a elegantní večeře na Jom kipur v jejich bytě v Upper West Side. Ale život nabere nečekaný spád. (Prime Video)

V zajetí

Mladá Chloe se dlouhé roky léčí v izolaci a ze všeho nejvíc touží po svobodě. Nemůže se přitom zbavit pocitu, že její matka jí brání v rozletu a skrývá temná tajemství. (20. února na Netflixu)

Warcraft: První střet

Fantasy příběh podle oblíbené videohry, ve kterém portál otevře draenorským bojovníkům cestu na Azeroth a vypukne válka mezi lidmi a orky. (Netflix)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne