10 výborných novinek na víkend (nejen) z Netflixu

Foto: Král Richard: Zrození šampiónek (Warner Bros.), Brooklyn 99 (Universal Television), Neskutečná Anna (Netflix)

Netflix v týdnu přidal sedmou řadu populárního seriálu Brooklyn 99, láká ale i na čtvrtou část Rozčarování, českého Modeláře s Kryštofem Hádkem a Jiřím Mádlem nebo drsnou stathamovku Rozhněvaný muž. Konkurenční HBO GO počtem novinek mírně zaostává, nabízí však Wanův nový horor Zhoubné zlo a na Oscara nominované životopisné drama Král Richard (hraje Will Smith). Na prémiových službách potom najdeme Klan Gucci z dílny Ridleyho Scotta.

Brooklyn 99 – 7. řada

Skvělý, ale trochu nedospělý brooklynský detektiv Jake Peralta se musí naučit poslouchat nadřízeného a stát se týmovým hráčem. Nastoupil totiž jeho nový, náročný šéf… (Netflix)

Hon na vrahy – 2. řada

Seriál o skutečných zločinech, ve kterém vyšetřovatelé případů nechvalně známých sériových vrahů odhalují děsivé detaily svojí náročné práce. (Netflix)

Klan Gucci

Tři desetiletí rodinné historie, v níž nechybí láska, zrada, dekadence, pomsta ani vražda, skládají dohromady mozaiku toho, co všechno s sebou nese slavná značka Gucci. (Google Play, iTunes)

Král Richard: Zrození šampiónek

Příběh Richarda Williamse (Will Smith), legendárního trenéra a otce světově proslulých tenistek Venus a Sereny, který má geniální plán jak dostat své dcery z ulic Comptonu v Kalifornii na světovou tenisovou scénu. (HBO GO)

Modelář

V touze po spravedlnosti zneužívá operátor dronů, který byl dříve chemik, svoje profesionální vybavení k podněcování politické reformy. (Netflix)

Neskutečná Anna – minisérie

Odvážná podnikatelka, nebo mistrná podvodnice? Novinářka zkoumá případ Anny Delvey, která si jako údajná dědička obrovského jmění naklonila newyorskou smetánku. (Netflix)

Rozčarování – 4. část

Povinnosti volají, ale princezna radši popíjí. Volnomyšlenkářská Bean rozčílí krále, když spolu se svými démonskými a elfími kumpány napáchá nenapravitelnou spoušť. (Netflix)

Rozhněvaný muž

Záhadný zaměstnanec společnosti, která v obrněných vozech převáží peníze, překvapí kolegy tím, jak při přepadení brutálně zlikviduje lupiče. (Netflix)

Whiplash

Andrew Neiman je devatenáctiletý jazzový bubeník, který se cílevědomě snaží vystoupat až na samotný vrchol nejprestižnější hudební konzervatoře. (HBO GO)

Zhoubné zlo

Režisér James Wan se vrací ke svým žánrovým kořenům příběhem o dívce Madison, kterou paralyzují neustávající vize strašlivých vražd. (HBO GO)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne