Král Richard: Zrození šampiónek: Will Smith jako otec legendárních tenistek

Foto: Warner Bros.

Will Smith v roli Richarda Williamse, otce a trenéra budoucích tenisových hvězd. Film podle skutečné události, který zavítá do českých kin a na stream HBO Max letos v listopadu, se představuje v úvodním traileru. 

Král Richard: Zrození šampiónek je životopisné drama, natočené podle skutečného příběhu, který inspiruje celý svět. Příběh Richarda Williamse (Will Smith), trenéra a otce světově proslulých tenistek Venus a Sereny, který má geniální plán jak dostat své dcery z ulic Comptonu v Kalifornii na světovou tenisovou scénu. Hluboce dojemný příběh ukazuje sílu rodiny, vytrvalost a neochvějnou víru jako prostředek k dosažení nemožného a ovlivnění nejen tenisového světa.

Film natočil Reinaldo Marcus Green (Monsters and Men) podle scénáře Zacha Baylina (Creed III). V hlavních rolích se představí Will Smith, Aunjanue Ellis, Demi Singleton, Saniyya Sidney, Jon Bernthal, Tony Goldwyn, Dylan McDermott a další.

Krále Richarda: Zrození šampiónek hrají v kinech od 25. listopadu 2021. Film bude o týden dříve uveden na americké službě HBO Max.

Foto: Warner Bros.