Batman a spol. Akce DC nabídla hromadu upoutávek

Foto: Black Adam, The Batman, Peacemaker (vše Warner Bros.)

V sobotu jsme měli možnost zhlédnout upoutávky k nadcházejícím projektům DC Comics. Konal se totiž DC FanDome, globální virtuální akce, kde se fanouškům představily nejen očekávané filmy.

The Batman

Mnohými fanoušky očekávaný snímek Matta Reevese o Gothamském netopýrovi. Není tajemství, že se Matt Reeves inspiroval detektivními thrillery Davida Finchera jako je Sedm či Zodiac. A z traileru jde ona napínavá atmosféra skutečně poznat.

The Flash

Nová sólovka Flashe v hlavní roli s Ezrou Millerem sází na hrátky s paralelními vesmíry. Díky tomu se motivuje návrat legendární filmové verze Batmana, jejímž představitelem je Michael Keaton. Jeho hlas nás provází trailerem a uvidíme také siluetu jeho masky.

DC League of Super-Pets

Nový animovaný film, který potěší nejen menší publikum, dostal krátký teaser. Poznáme tak dva psí hrdiny, které v originálním znění nadabovalo komediální duo Dwayne „The Rock“ Johnson a Kevin Hart. Mimo nich se na filmu spolupracovali John Krasinski, Kate KcKinnon a Keanu Reeves.

Black Adam

Dwayne Johnson jako Black Adama ve stejnojmenném snímku, který se představuje v novém teaseru. V krátké upoutávce dostaneme malou ukázku schopností Black Adama, úhlavního nepřítele Shazama.

Shazam: Fury of the Gods

DC FanDome ukázal záběry z natáčení druhého dílu Shazama a rozhovor s jeho představitelem Zacharym Levim a dalšími tvůrci. V něm vidíme také nové záporačky, které zahrají skvělé herečky Helen Mirren a Lucy Liu.

Aquaman and the Lost Kingdom

Podobně se seznámíme se snímkem režiséra Jamese Wana. Teaser na druhý díl Aquamana s Jasonem Momoou, Amber Heard, Patrickem Wilsonem a legendárním Dolphem Lundgrenem opět slibuje skvělou podívanou.

Peacemaker

Nového traileru se také dočkal Peacemaker (John Cena), kterého jsme mohli poprvé vidět v Sebevražedném oddílu Jamese Gunna. Ten má na starosti také celý osmi dílný seriál a z traileru lze hezky vypozorovat jeho humor a styl.

Batwoman

K seriálu Batwoman z televizní stanice CW jsme mohli zhlédnout trailer na třetí řadu. Batwoman si bude muset spojit síly se svou sokyní Alicí.

Doom Patrol a Titans

Oba seriály obdržely trailery na poslední díly třetí série. Krom toho jsme se mohli dozvědět, že se již počítá se čtvrtou sérií.

The Sandman

Foto: Netflix

Očekávaný netflixovský seriál podle komiksu Neila Gaimana The Sandman představuje nový plakát a první pohled na představitelku Lucifera. Je jí Gwendoline Christie, známá ze Hry o trůny jako Brienne z Tarthu.