20 nejsledovanějších titulů na Netflixu 43. týdne

Foto: Zámek a klíč (Netflix), Matky (Bontonfilm), Piklírna (Netflix)

Česká komedie o čtyřech mladých matkách ovládla Netflix, seriálům v Česku nadále vládne jihokorejský seriál.

10 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (43. týden)

Česká komedie Matky vystřídala kina za Netflix a vede si výborně. Stupínek vítězů doplňují francouzská lockdownová komedie Zásek a upírský thriller Noční zuby. První desítku uzavírá horká novinka Armáda lupičů, prequel Armády mrtvých.

10. Armáda lupičů
9. My Little Pony: Nová generace
8. Addamsova rodina
7. Tajný život mazlíčků 2
6. Hypnotic

5. Šmoulové: Zapomenutá vesnice

Šmoulinka s nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem se vydají hluboko do Zakázaného lesa, aby zachránili tajuplnou ztracenou vesnici od zlého čaroděje Gargamela. Šmoulí celovečerák v animované podobě.

4. Bitva v ústí Šeldy

Bitva v ústí Šeldy, jedno ze zlomových střetnutí druhé světové války, svede tragickým způsobem dohromady pilota kluzáku, nacistického vojáka a zdráhavou odbojářku. Nizozemský film, ve kterém hraje Tom Falton.

3. Noční zuby

Mladý řidič nabere dvě tajemné ženy, které má celou noc vozit z večírku na večírek. Pak se ale ukáže, co jsou obě zač – půjdou mu totiž po krku. Upírský thriller z dílny Netflixu.

2. Zásek

Během pandemie platí v Paříži přísný lockdown a potrhlí obyvatelé jednoho činžáku si musí zvyknout na nový život. A taky jeden na druhého. Milá francouzská komedie, která neurazí ani nenadchne.

1. Matky

Čtyři celoživotní kámošky řeší velké nároky ostatních členů svých rodin, bouřlivé vztahy i složitý život matek v digitální době. Režisér Vojtěch Moravec natočil komedii ze života.

10 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (42. týden)

Na předních místech beze změn, první zůstává Hra na oliheň, druhou příčku obhájil seriál TY. Mezi první desítkou se nachází i nové řady Sexuální výchovy a Zámku a klíče. Diváci si rovněž nenechali ujít Kaštánka nebo kultovní Kancl.

10. Sexuální výchova
9. Kaštánek
8. Příběh temný a strašidelný
7. Maya a tři bojovníci
6. Kancl

5. Služka

Mladá matka uteče od násilnického partnera, a aby sobě i svému dítěti zařídila lepší budoucnost, začne pracovat jako uklízečka. V působivém dramatu podle úspěšné knihy pamětí hrají Margaret Qualley a její skutečná máma Andie MacDowell.

4. Piklírna

Reptiliáni existují a přistání na Měsíci bylo jeden velký podvod. Pro nespolečenskou, ale geniální vědkyni a její partu podivínů jsou konspirační teorie denní chleba. Animovaná komedie od Shion Takeuchi (Městečko Záhad). Hlasy postavám propůjčili Lizzy Caplan nebo Christian Slater.

3. Zámek a klíč

Tyler, Kinsey a Bóďa dál zkoumají moc záhadných klíčů a odhalují nová rodinná tajemství. Nebezpečí ale číhá blíž, než si myslí. Na Netflix dorazila druhá řada oblíbeného seriálu.

2. TY

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. Napínavá podívaná, ve které exceluje Penn Badgley ze Super drbny.

1. Hra na oliheň

Stovky hráčů na mizině přijmou zvláštní pozvánku na dětskou hru. Uvnitř na ně čeká lákavá cena, ale může je stát život. Brutální zkouška morálky a lidskosti. V nejsledovanějším seriálu Netflixu hrají Lee Jung-jae (Šéf kabinetu) a Park Hae-soo (Prison Playbook).

Pokračuj na nejsledovanější filmy a seriály Netflixu z minulého týdne