20 nejsledovanějších titulů na Netflixu 41. týdne

Foto: Služka, Viník, Bitva v ústí Šeldy (vše Netflix)

Jihokorejská Hra na oliheň si nadále podmaňuje Netflix, filmový žebříček pro Viníka s Jakem Gyllenhaalem. Tohle jsou nejsledovanější tituly na Netflixu v Česku za poslední týden.

10 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (41. týden)

Americký remake Viník a trojice česky dabovaných animáků ovládla filmovou kategorii Netflixu. Mezi nejsledovanější desítkou se objevují i předloňské Malé ženy, první část Hobita nebo válečná novinka Bitva v ústí Šeldy, ve které hraje Tom Falton z Harryho Pottera.

10. Bitva v ústí Šeldy
9. Hobit: Neočekávaná cesta
8. Friendzone
7. Tajný život mazlíčků 2
6. Malé ženy

5. Máš někoho doma

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. Horor z produkce Jamese Wana a Shawna Levyho.

4. Pokémon film: Tajemství džungle

Koko vyrůstá v džungli se samotářským Zarudem. Když pak narazí na Ashe a Pikachua, objeví svět lidí a odhalí plán, který ohrožuje jeho domov. Další ze série filmových Pokémonů na Netflixu, tentokrát s českým dabingem.

3. My Little Pony: Nová generace

Equestrie je sice rozdělená, ale tahle chytrá hrdinka je odhodlaná všechny přesvědčit o tom, že zemští poníci, pegasové a jednorožci by měli táhnout za jeden provaz. Hudební dobrodružství, které namluvili Vanessa Hudgens, Kimiko Glenn, Sofia Carson, James Marsden nebo Jane Krakowski.

2. Šmoulové: Zapomenutá vesnice

Šmoulinka s nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem se vydají hluboko do Zakázaného lesa, aby zachránili tajuplnou ztracenou vesnici od zlého čaroděje Gargamela. Animovanému příběhu propůjčily hlas takové hvězdy jako Demi Lovato, Julia Roberts, Mandy Patinkin, Ariel Winter a další.

1. Viník

Utrápený policejní detektiv přeložený na tísňovou linku se snaží zachránit zoufalou volající. Pravda se ale postupně prodírá na povrch a přichází čas zúčtování. Jake Gyllenhaal v thrilleru, který napsal Nic Pizzolatto (Temný případ) a natočil Antoine Fuqua (Training Day). Remake dánského Tísňového volání.

10 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (41. týden)

Hra na oliheň se stala nejúspěšnějším seriálem Netflixu v historii a pochopitelně ovládla žebříček sledovanosti i posledního týdne. Oblíbené novinky Služka, třetí řada Sexuální výchovy a Kaštánek obhájily své pozice z minulého týdne.

10. Mr. Robot
9. Papírový dům
8. Láska je slepá: Brazílie
7. Kočičí kouzlo
6. Troufalky

5. Příběh temný a strašidelný

Přidejte se k Jeníčkovi a Mařence na jejich cestě z vlastní pohádky do spletitého a po čertech vtipného příběhu plného podivných a strašidelných překvapení. Animované dobrodružství podle knihy Adama Gidwitze, ve kterém namluvili postavy Adam Lambert, Nicole Byer a další.

4. Kaštánek

Na místě brutální vraždy se najde figurka z kaštanů a na základě téhle stopy pak dvojice detektivů pátrá po vrahovi, který má prsty ve zmizení dcery známé političky. Podle románu Sørena Sveistrupa (Zločin). V hlavních rolích Danica Curcic (Mlha) a Mikkel Boe Følsgaard (Déšť).

3. Sexuální výchova

Nová ředitelka se snaží srovnat do latě neukázněné studenty na „škole sexu“, o které si už cvrlikají i vrabci na střeše. Otis nechce, aby se provalily jeho tajné pletky. V hlavních rolích Gillian Anderson (Akta X, Pád) a Asa Butterfield (Hugo, Enderova hra).

2. Služka

Mladá matka uteče od násilnického partnera, a aby sobě i svému dítěti zařídila lepší budoucnost, začne pracovat jako uklízečka. V působivém dramatu podle úspěšné knihy pamětí hrají Margaret Qualley a její skutečná máma Andie MacDowell.

1. Hra na oliheň

Stovky hráčů na mizině přijmou zvláštní pozvánku na dětskou hru. Uvnitř na ně čeká lákavá cena, ale může je stát život. Brutální zkouška morálky a lidskosti. V nejsledovanějším seriálu Netflixu hrají Lee Jung-jae (Šéf kabinetu) a Park Hae-soo (Prison Playbook).

Pokračuj na nejsledovanější tituly Netflixu z minulého týdne