20 nejsledovanějších filmů a seriálů na Netflixu 40. týdne

Foto: Kaštánek (Netflix), Hobit: Neočekávaná cesta (Warner Bros.), Hra na oliheň (Netflix)

Americký remake Tísňového volání Viník a úspěšný seriál Hra na oliheň na předních místech sledovanosti Netflixu v České republice podle serveru FlixPatrol.

10 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (40. týden)

Týdnu ve znamení Hobita vévodí Viník s Jakeem Gyllenhaalem, druhý je celovečerní animák My Little Pony. Třetí příčka pro francouzský snímek Friendzone, první pětku uzavírají Hobit: Neočekávaná cesta a horor z dílny Netflixu Máš někoho doma.

10. Nikdo nevyvázne živý
9. Tajný život mazlíčků 2
8. Hobit: Šmakova dračí poušť
7. Malé ženy
6. Britney vs. Spears

5. Máš někoho doma

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane.

4. Hobit: Neočekávaná cesta

Prequel k trilogii Pán prstenů, ve kterém Bilbo Pytlík vyrazí s partou odvážných trpaslíků na nebezpečnou výpravu, aby jim pomohl získat zpátky ztracené království.

3. Friendzone

Thibault je nenapravitelný romantik, a když mezi ním a Rose přeskočí jiskra, myslí si, že se na něj konečně usmálo štěstí. Jak má ale sbalit nejlepší kamarádku?

2. My Little Pony: Nová generace

Equestrie je sice rozdělená, ale tahle chytrá hrdinka je odhodlaná všechny přesvědčit o tom, že zemští poníci, pegasové a jednorožci by měli táhnout za jeden provaz.

1. Viník

Utrápený policejní detektiv přeložený na tísňovou linku se snaží zachránit zoufalou volající. Pravda se ale postupně prodírá na povrch a přichází čas zúčtování.

10 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (40. týden)

Jihokorejský hit nadále vládne Netflixu, v těsném závěsu další seriálová novinka Služka. Třetí příčka pro třetí řadu Sexuální výchovy, čtvrté je severské krimi Kaštánek. První pětici uzavírají Troufalky se svou čtvrtou sérií.

10. Riverdale
9. Papírový dům
8. Kočičí kouzlo
7. Oats Studios
6. Lucifer

5. Troufalky

Tři mileniálky z redakce newyorského ženského časopisu se snaží zvládat práci, vztahy i tempo velkoměsta – a neztratit se při tom na vlastní cestě životem.

4. Kaštánek

Na místě brutální vraždy se najde figurka z kaštanů a na základě téhle stopy pak dvojice detektivů pátrá po vrahovi, který má prsty ve zmizení dcery známé političky.

3. Sexuální výchova

Nová ředitelka se snaží srovnat do latě neukázněné studenty na „škole sexu“, o které si už cvrlikají i vrabci na střeše. Otis nechce, aby se provalily jeho tajné pletky.

2. Služka

Mladá matka uteče od násilnického partnera, a aby sobě i svému dítěti zařídila lepší budoucnost, začne pracovat jako uklízečka.

1. Hra na oliheň

Stovky hráčů na mizině přijmou zvláštní pozvánku na dětskou hru. Uvnitř na ně čeká lákavá cena, ale může je stát život.

Pokračuj na nejsledovanější filmy a seriály na Netflixu z minulého týdne