Kdy bude Wonder Woman 1984 online

Wonder Woman 1984 online

Wonder Woman 1984 přichází do kin hned zkraje října tohoto roku. Je tedy velmi pravděpodobné, že snímek Wonder Woman 1984 bude online v únoru 2021. A to pouze na vybraných VOD službách.

Wonder Woman 1984 online na VOD

Pokračování Wonder Woman bylo posunuto kvůli pandemii koronaviru, který filmový průmysl poznamenal opravdu hodně. Film Wonder Woman 1984 nakonec přijde do kin 1. října a na online služby by měl zavítat minimálně o čtyři měsíce později, tedy někdy v únoru 2021.

Wonder Woman 1984 poputuje na služby VOD, které nejsou v Česku zrovna nejpopulárnější. Snímek bude online tedy nejdříve v únoru příštího roku a to zcela jistě na iTunes nebo Google Play, kde si bude snímek moci vypůjčit nebo stáhnout navždy.

Wonder Woman 1984 online na Netflixu, případně HBO GO a HBO MAX bude mnohem později, než na zmíněných VOD službách. Diváci těchto oblíbených stramovacích služeb o pokračování Wonder Woman ale také nepřijdou.

V pokračování očekávané komiksovky se tentokrát ocitneme v osmdesátých letech. Proti superhrdince Wonder Woman budou stát dva záporáci. Max Lord v podání Pedra Pascala (seriál Hra o trůny) a také Cheetah s tváří herečky Kristen Wiig ( Marťan).