Nové Netflix filmy

netflix filmy
netflix filmy

Netflix nezpomaluje a divákům servíruje další porci filmových novinek. Mezi Netflix filmy se nově zařadila sci-fi Projekt Power nebo druhý Stánek s polibky. Netflix ovšem hlásí i příchod filmů, které nespadají mezi originální kolekci videotéky.

Nové Netflix filmy nejen z originální produkce

Netflix uvedl řadu novinek ze svých řad, ale vsadil také na klasiku a filmy z cizí produkce. Pojďme si představit nové Netflix filmy.

Projekt Power

Po New Orleans se šíří zvěsti o nové pilulce, která dokáže rozvinout jedinečné nadpřirozené schopnosti. Má to ale háček: nikdy nevíte, jaké superschopnosti máte, dokud ji nepolknete. Někdo získá neprůstřelnou kůži, jiný neviditelnost, další neuvěřitelnou sílu. A někdo na pilulku reaguje daleko drsněji.

Stránek s polibky 2

Stánek s polibky má zase otevřeno! Středoškolačka Elle se snaží udržet vztah na dálku s klukem svých snů a podat si přihlášku na vysokou, kam půjde i její nejlepší kamarád. Jenže přátelství s novým sympatickým spolužákem může všechno změnit.

Mrakodrap

Bývalý šéf týmu FBI na záchranu rukojmích a válečný veterán Will Sawyer (Dwayne Johnson) nyní pracuje jako specialista na bezpečnost mrakodrapů. Zrovna když se objeví v Číně, požár zachvátí nejvyšší a nejbezpečnější budovu na světě a obvinění padá právě na Willa.

Odebrat z přátel: Dark Web

Po přihlášení do ukradeného notebooku je parta mladých lidí vtažena do online hry na život a na smrt. Pokračování hororu z roku 2014.

Dámský klub

Čtveřici dlouholetých kamarádek pojí kromě pevného přátelství společná záliba v knihách. Pravidelně se scházejí ve svém dámském knižním klubu. Jednoho dne se ponoří do lechtivě erotického románu „Padesát odstínů šedi“.

Jurský svět: Zánik říše

 Před čtyřmi lety nás dinosauři porazili. Alespoň na Isla Nublar, exotickém ostrově, kde prosperoval unikátní zábavní park Jurský svět, než se jeho exponátům podařilo utéct z klecí. Ve finále jednoho z nejúspěšnějších filmů všech dob opustili ostrov poslední lidé a nechali ostrov napospas prehistorickým tvorům. Jenže teď se za nimi musí vrátit.

Vojenská pilotka

Ctižádostivá pilotka Gunjan Saxena získala hodnost leteckého poručíka a zapsala se do historie. Během kárgilské války sloužila jako první indická bitevní pilotka.

Líbánky

Líbánky se odehrávají v čase dvou dnů svatební oslavy. Nevěsta a ženich – Tereza (Anna Geislerová) a Radim (Stanislav Majer) tvoří půvabný pár, navzdory tomu, že oba již prošli manželskou zkušeností a odnesli si z ní své šrámy.

Nezdolná Kimmy Schmidt: Kimmy versus reverend

Kimmy má svůj interaktivní speciál! Vdavekchtivá Kimmy musí překazit reverendovo zákeřné spiknutí a je jenom na vás, kterým směrem se zrovna vydá.

Anelka: Nepochopený střelec

Nevypočitatelný, nebo nedostižný? Anebo obojí? Tenhle dokument se zblízka podívá na kariéru kontroverzního francouzského fotbalisty Nicolase Anelky.

Bumblebee

Cybertron padl. Bumblebee, kterého Optimus Prime vyšle bránit Zemi, se tak ocitne na počátku hrdinské cesty. Dospívající Charlie Watsonová (Hailee Steinfeld), která hledá své místo ve světě, objeví a opraví bojem poničeného robota maskovaného jako Volkswagen Brouk.

První očista

Přežít dvanáct hodin, během nichž pro vás nehnou prstem ani policajti ani záchranáři. To je cíl potenciálních obětí Očisty. Ti ostatní tuhle noc chtějí využít k beztrestnému vybití agrese a vyřízení účtů. Dnes večer to bude poprvé.

Labyrint

Neobvyklými hrdiny filmu Labyrint z produkce režiséra Hvězdných válek George Lucase jsou roztodivné příšerky z dílny The Jim Henson Creature Shop. Hlavní roli tohoto rodinného filmu plného hudby, dobrodružství, legrace i prvků fantasy ztvárnil rockový zpěvák David Bowie, který pro film napsal i pět původních písní.

Bourák

Rudy má jediné přání – dostat se do fotbalového mužstva univerzity Notre Dame. Jeho chudá rodina si ho tam ale nemůže dovolit poslat a kvůli mizernému prospěchu ho na školu nepřijmou. Díky tvrdé práci se však Rudymu nakonec jeho sen splní.

Netflix zařadil do seznamu filmů další české klasiky

Pokud milujete staré české komedie, Netflix momentálně do své nabídky zařadil podívané jako S tebou mě baví svět, Starci na chmelu nebo Adéla ještě nevečeřela.

Pokračuj na Nejlepší Netflix filmy všech dob