Projekt Power: Jamie Foxx a Joseph Gordon-Levitt užijí pilulky na superschopnosti

Netflix sotva uvedl akční sci-fi Old Guard: Nesmrtelní s Charlize Theron a už představuje další zajímavý počin Projekt Power. Tentokrát v hlavních rolích s Josephem Gordon-Levittem a Jamie Foxxem, kteří objeví pilulky, jenž v člověku probudí superschopnosti.

Po New Orleans se šíří zvěsti o nové pilulce, která dokáže rozvinout jedinečné nadpřirozené schopnosti. Má to ale háček: nikdy nevíte, jaké superschopnosti máte, dokud ji nepolknete. Někdo získá neprůstřelnou kůži, jiný neviditelnost, další neuvěřitelnou sílu. A někdo na pilulku reaguje daleko drsněji. Když ale kvůli téhle medicíně přesáhne zločinnost ve městě míru, musí se místní policajt (Joseph Gordon-Levitt) spojit s mladou dealerkou (Dominique Fishback) a bývalým vojákem toužícím po pomstě (Jamie Foxx). Pokud chtějí společně vystopovat a zastavit ty, kdo pilulku stvořili, musí být stejně silní jako jejich protivníci, i kdyby měli riskovat a sami pilulku použili.

Sci-fi thriller Projekt Power natočili Henry Joost a Ariel Schulman, režiséři obstojné podívané Nerve: Hra o život a hororových found footage Paranormal Activity 3 a 4. V hlavních rolích se představí Joseph Gordon-Levitt, Jamie Foxx, Rodrigo Santoro, Machine Gun Kelly a další.

Na Netflixu od 14. srpna 2020.

Zdroj: Netflix