Covid trička

Covid trička
Další trička

Ukažte, že neberete Covid na lehkou váhu. Nebo snad ano? Covid trička jsou opravdu krásnou ukázkou lidské fantasie. Dáte přednost Covid tričku s motivem klasické ústenky nebo se odvážíte k něčemu více zábavnějšímu? Nejlepší Covid trička jsou tady.

Tričko Mona Lisa s rouškou

Tričko Covid Mona Lisa

Slavný obraz Mona Lisa malíře Leonarda da Vinciho asi není tradičním motivem trička. Když ale Moně nasadíte ústenku, která odráží současné dění ve světě, máte vtipné tričko, jenž pobaví kohokoliv. Ideální módní doplněk na léto. A nejspíš i na zbytek roku…

KOUPIT ZDE

Tričko Joker na roušce

Tričko Joker

Hledáte filmové tričko, které Vám bude závidět každý kolemjdoucí? Vyberte si tričko Joker na roušce, které vzniklo v době koronavirové a zároveň odkazuje na skvělý film Joker. Černé tričko a roušku jde nosit i s úsměvem, jak propagují samotní výrobci. Pochopitelně k dostání ve všech velikostech a v dámském provedení.

KOUPIT ZDE

Tričko Covid Fiction

Tričko Covid

Během pandemie koronaviru vzniklo i červené tričko Covid Fiction, které svým názvem a provedením paroduje snímek Quentina Tarantina – Pulp Fiction: Historky z podsvětí. Na tričku najdete i režisérovo upravené jméno a samotné titulní hrdiny ze snímku. Tričko, které prostě zaujme a pobaví každého.

KOUPIT ZDE

Tričko Zachraň svět

Tričko Superman

Zachraň svět se Supermanem na hrudi. Další tričko z kolekce koronaviru, které nádherně odráží současnou dobu. Samotného Muže z oceli doprovází na tričku jasná zpráva: Superhrdina nosí ven masku. Stylový obrázek na šedém tričku opravdu krásně vyniká.

KOUPIT ZDE

Tričko Babiš

Tričko Babiš

Že se Andrej Babiš objeví na tričku, to asi nikdo nečekal. Pan premiér se zde ovšem objevuje jako slavný padouch Joker a natištěná hláška Doma Budeš! to naprosto zabíjí. Skvělé tričko, ze kterého kolemjdoucí nespustí oči.

KOUPIT ZDE

Tričko Babiš a Vojtěch

Tričko Babiš a Vojtěch

Babiš podruhé. Tentokrát na tričku ještě s Adamem Vojtěchem. Úsměvné tričko paroduje hlavní osobnosti české vlády za dob koronaviru a to ve stylu oblíbené Vesničky střediskové. Tímto tričkem chybu neuděláte a ještě strhnete lavinu smíchu.

KOUPIT ZDE

Tričko Ústenka

Tričko Rouška

Ústenka je symbolem roku 2020. Bez ní ani ránu. A to dokonce i v tričkovém provedení. Další skvělý příklad toho, že v jednoduchosti je síla. Krásně namalovaná ústenka na bílém tričku opravdu krásně sedí. Jedno z triček, které nutně potřebujeme i my.

KOUPIT ZDE

Covid trička

Covid trička
Další trička

Další trička hledej zde.