Proč nesledovat filmy online na Kukaj.to

filmy online kukaj to

Filmový web Kukaj.to je jedním z mnoha dalších míst na internetu, kde sledovat filmy online. I v tomto případě se však jedná o nabídku nelegálních kopií, ze které tvůrci filmů nemají ani korunu. Sledování filmů online zde nemůžeme doporučit.

Filmy online na Kukaj To nedoporučujeme

Kukaj je slovenský filmový web nabízející embedovaná videa (filmy a seriály online), která podle Evropské unie nikterak neporušují zákon. Kdo ale porušuje zákon, je autor nahraného filmu. Tomu pak hrozí minimálně pěkně velká pokuta. Filmy online zde jsou vesměs v českém dabingu nebo s titulky.

Ani Kukaj.to se v nabídce filmů a seriálu nedokázalo vyvarovat smršti reklam. Ty vyskakují před spuštěním samotného filmu a častokrát odkazují na velmi podezřelé stránky. V tomto případě nepomůže ani nainstalovaný adblock. Nevýhodou sledování filmů online na Kukaj je také samotná kvalita videa, která se nikdy nemůže vyrovnat kvalitám filmů online z ověřených služeb.

Výbornými alternativy na filmy online od Kukaj.to jsou zcela legální videotéky, které žádný problém s autorskými právy nemají. Věnovali jsme jim vlastní článek (objevují se zde i filmy na Youtube) a doporučovat je budeme i nadále.