Nejlepší filmy na Youtube

nejlepší filmy na youtube

Filmy na Youtube jsou lehce dostupné a zdarma. Česká distribuce zde našla své působiště a mezi filmy na Youtube si tak vybere každý. Vybrali jsme nejlepší filmy na Youtube, které si můžete dopřát hned teď.

Filmy česky a zadarmo na Youtube

Filmy česky a zadarmo na Youtube

Nepohodlný na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

V odlehlé části Severní Keni je nalezena brutálně zavražděná aktivistka Tessa Quayle. Její manžel Justin, člen Britského vysokého komisařství v Nairobi, se rozhodne vyšetřit smrt manželky na vlastní pěst. Důkazy ukazují na zločin z vášně. Proto se Quayle pronásledovaný výčitkami a pověstmi o nevěrách své zesnulé ženy vydává po stopách její minulosti.

Obávaný bojovník na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Huo Yuan Jia (Jet Li) se už jako mladý chlapec snaží dosáhnout otcových kvalit v bojovém umění WuShu a dále dělat čest svému rodu. Jeho cílem je být nejlepší, což se mu po několika letech a spoustě soubojů podaří. Jeho pověst mistra bojových umění se šíří, ale roste i jeho pýcha. Poté, co v souboji zabije svého soupeře, krevní msta dopadne na celou jeho rodinu. Po této tragédii na sedm let zmizí, aby objevil pravý smysl boje.

Píseň moře na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

V bájné krajině starých Keltů žije na osamělém majáku otec s dcerou a synem. Život celé rodiny se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy se ukáže, že malá dcerka je poslední z tuleních víl. Jedině ona totiž může písní moře zachránit všechny pohádkové bytosti, které proměnila v kámen čarodějnice Macha.

Šakalí léta na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Úspěšná muzikálové komedie o svobodě, nezávislosti, rudé hvězdě a rokenrolu. Odehrává se v Praze roku 1959 v okolí dejvického hotelu Internacional. Do poklidného maloměstského života nečekaně zasáhne „muž odnikud“ mladý chuligán Bejby, který svým výstředním oblečením, kytarou a vášní pro rokenrol rozbouří stojaté vody nejen klukovského světa.

Všichni moji blízcí na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Příběh se odehrává rok před vypuknutím druhé světové války, bezprostředně po podepsání Mnichovské dohody v roce 1938. Na pozadí historických událostí sleduje osud židovské rodiny, která se po svém vyrovnává s přicházejícími událostmi. Síla příběhu je umocněna kontrastním ztvárněním, kdy se na naznačeném tragickém pozadí vstupujícího do filmu v podobě historických týdeníků a rozhlasových zpráv, odehrává poetický příběh lidí.

Vzkaz v láhvi na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Po osmi letech strávených v Severním moři doputuje tajemný vzkaz v láhvi až na stůl kriminálního Oddělení Q, které se specializuje na staré nevyřešené případy. Detektiv Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) a jeho asistent Assad (Fares Fares) jsou vtaženi do temného případu vraždícího psychopata, sektářské víry a unesených dvojic sourozenců, jejichž zmizení nikdo nehlásil.

Zmizení na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Brendan Frye je spolužáky ze školy označován za podivného samotáře. Jen tak se ničeho nevyleká a má na věci svůj vlastní názor. Je také stále dost zamilován do své přítelkyně Emily, která se s ním před třemi měsíci rozešla a zmizela. Když se mu dívka konečně po telefonu ozve, má vyděšený hlas a žádá jej o pomoc.

Filmy v češtině na Youtube

Filmy v češtině na Youtube

Čtyři lvi na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Agilní Omar (Riz Ahmed) a trochu pomalejší Waj (Kavan Novak) jedou na výcvik do teroristického tréninkového tábora do Pákistánu, ale po čase jsou odtud vyhozeni pro neschopnost. Dalšími členy teroristické buňky jsou bílý muslim Barry (Nigel Lindsay) a magor Faisal (Adeel Akhtar), který umí sestrojit bombu a rozhodne se vytrénovat vrány, aby se staly nosiči bomb.

Dobrý časy na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Bratr Constantina Nikase se po zpackané bankovní loupeži ocitá ve vězení. Constantine (Robert Pattinson) se kvůli jeho vysvobození vydává na zoufalou cestu městským podsvětím. Během jediné šílené noci závodí s časem, aby získal dostatek peněz na bratrovu kauci a vlastně zachránil i sám sebe, protože si postupně začíná uvědomovat, že životy jich obou jsou v totálním hajzlu.

Na konci světa na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Silně emotivní příběh podle skutečných událostí, nádherná příroda, úchvatné letecké záběry, skvělá hudba a autentický příběh o střetu dvou kultur. Je člověk schopen spřátelit se s těmi, kdo zabili jeho rodinné příslušníky a známé?

S láskou Vincent na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Celovečerní snímek o malíři Vincentovi van Goghovi S láskou Vincent (Loving Vincent) navazuje na slova samotného génia, který jednou pronesl, že „může komunikovat pouze skrze své malby“. Byl natočen kombinací hraného filmu a animace originálních olejomaleb.

Šťastlivci na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině.

Za láskou vzhůru na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Diane (Virginie Efira) je krásná žena s vysokým pracovním postavením. Pracuje v renomované právnické firmě, má vynikající smysl pro humor a je zkrátka ženou, za kterou se každý chlap otočí. Diane právě prošla nešťastným manželstvím a rozvodem, ale je opět připravena najít muže svých snů.

Česká filmová klasika na Youtube

Česká filmová klasika na Youtube

Atentát na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Český film o dramatických událostech kolem útoku na jednoho z nejmocnějších mužů Třetí říše Reinharda Heydricha. Od podzimu 1941 vládne nad okupovanými územími Čech a Moravy zastupující říšský protektor Reinhard Heydrich. Jeho krutost vyvolává v zemi velkou nenávist.

Bílá nemoc na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Do jakési země, jejíž národ je plamennými projevy diktátora právě úspěšně přesvědčován o své nadřazenosti a oprávněnosti vojenské expanze, se rozšířil bacil silně destruktivní formy malomocenství. Je nazýván morbus Tshengi nebo lidově „bílá nemoc“. Jediný, kdo proti němu vyvinul účinný lék, je lékař chudých jménem Galén. Odmítá však tajemství svého medikamentu prozradit, dokud mocní maří lidské životy válkami.

Čest a sláva na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Nerytířská klání českého rytíře Ryndy ve vynikajícím podání Rudolfa Hrušínského. Čechy, podzim roku 1647. Země je zničená třicetiletou válkou, zdeptaná habsburskou mocí a násilím katolické církve, která se všemi silami snaží vymýtit poslední zbytky protestanství.

Jan Hus na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

1412 – 1415: Mistr Jan Hus ve svých kázáních v Betlémské kapli pranýřuje zlořád v církevní organizaci. Je postižen papežskou klatbou a vyzván, aby na Kostnickém koncilu obhájil své učení. Krále Zikmunda však nepřesvědčil a 6.7. 1415 byl jako kacíř upálen. Film Jan Hus vznikl jako první část Husitské trilogie.

Kalamita na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Honza zanechá studia a vrací se domů. Jeho otec pracuje u železnice. Syn se rozhodne zachovat rodinnou tradici a jít ve stopách svého otce. Uchází se o práci strojvůdce. Je donucen zorientovat se v byrokratické mašinérii a snaží se novému prostředí přizpůsobit, což se zdá být nemožné.

Každý den odvahu na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Existenciální studie mladého dělníka, který našel smysl života v politické angažovanosti a po kritice kultu osobnosti hledá východisko z těžké morální krize, vypovídá o roztrpčenosti generace „podvedené historií“. Schormův debut byl intenzivní provokací k zamyšlení se nad morální zkažeností doby.

Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Cyril Juan Borguette alias agent W4C (Jan Kačer) je nejlepší AGENT světa, který je posílán všude tam, kde jde o krk. Jeho nová mise ho zavedla do Prahy. Má za úkol zmocnit se hotelové slánky, ve které se skrývají plány na vojenské využití Venuše.

Krakatit na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Čapkova předloha se v těsně poválečném kontextu dočkala zřetelné aktualizace: mimořádně ničivá třaskavina v rukou válečných štváčů, které zajímají jen zisk, se může snadno stát osudnou rozbuškou, ohrožující celý svět. Režisér Otakar Vávra soustředí pozornost na horečnaté představy vyčerpaného a navíc zraněného protagonisty inženýra Prokopa, jenž se ze všech sil snažil zabránit zneužití svého vynálezu.

Pasťák na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Příběh se odehrává během šedesátých let. Mladý učitel nastupuje na místo vychovatele v jednom pražském ústavu ochranné výchovy mládeže. Natáčení bylo v roce 1968 zastaveno a ke konečnému sestřihu natočeného materiálu došlo až počátkem roku 1989.

Pozor, vizita! na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Český psychologický film se odehrává v roce 1960 na infekčním oddělení jedné nemocnice, kde je jako bacilonosič břišního tyfu izolován starý Prepsl, tulák bez rodiny, světoběžník s osobitou etikou a pojetím svobody. Právě on je středem veškerého dění, dominantní postavou příběhu.

Proč? na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Ve své době – v druhé půli 80. let – mimořádně závažný film, věnovaný negativním dopadům fotbalového chuligánství. Režisér Karel Smyczek sugestivně ukazuje, jak lidé spojení primitivním sportovním fanděním snadno podléhají agresivním choutkám, jak vzájemné hecování vede k tragickým činům, jichž by se jedinec sám o sobě nedopustil.

Smrt si říká Engelchen na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Partyzán s tváří Jana Kačera si po těžkém zranění při osvobozování Zlína útržkovitě vybavuje minulost. Jaká je vina jeho oddílu na tragédii horské vesnice Paseky? Podaří se dopadnout velitele trestního komanda SS Engelchena? A zbylo něco z lásky poznamenané tíží vlastních výčitek i předsudky druhých?

Tajemství Ocelového města na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Fantastický dobrodružný příběh na motivy románu Julese Verna. Před více než sto lety vzrušila svět zpráva o dědictví půl miliardy franků. Jeden z dědiců – doktor Francois Sarrasin – vybudoval město Fortuna pro blaho obyvatel. Druhý – profesor chemie Erik Janus – postavil velkou zbrojní továrnu ve městě, které nazval „Ocelové“.

KoukeYTe – celé filmy zdarma na Youtube

KoukeYTe – celé filmy zdarma na Youtube

3:10 Vlak do Yumy na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Bezcitný a sebevědomý pistolník Ben Wade (Russell Crowe) se svou bandou zločinců a vrahů přepadnou poštovní dostavník. Bez milosti postřílejí všechny členy doprovodu a uloupí velkou sumu peněz. Jenže každý jednou udělá chybu. Obávaný vůdce bandy Wade je zatčen.

Habermannův mlýn na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Legendární režisér Juraj Herz se rozhodl otevřít jednu z nejkontroverznějších kapitol českých dějin, poválečný odsun Němců, při němž se spravedlivý hněv často mísil s těmi nejnižšími pudy a spolu vytvářely nesmazatelnou krvavou stopu.

Noc oživlých mrtvol na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

I po takřka čtyřiceti letech zůstává Romerův celovečerní debut milníkem hororového žánru, filmem, který stále dokáže překvapit, šokovat a vyděsit i ty nejotrlejší diváky. Černobílý snímek, natočený s neznámými herci, působí jako dokument sledující osudy sedmi lidí, kteří najdou útočiště před živými mrtvými na opuštěné farmě.

Svět podle Mallory na Youtube

Nejlepší filmy na Youtube

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory.

Kde sledovat další filmy online a zdarma?