Kde sledovat filmy online zdarma

Kde sledovat filmy online zdarma

Filmy online zdarma? V dnešní době bez problému. V tomto přehledu se podíváme na nejrůznější zákoutí českého internetu, která nabízí filmy online, zdarma a legálně.

Filmy česky a zadarmo na Youtube

Zdroj: Filmy česky a zadarmo

Filmy online jsou i na nejpopulárnějším serveru pro sdílení videí, na Youtube. Dokonce s českou audio stopou. Za legální sledování filmů můžeme v tomto případě děkovat distribučním společnostem Bioscop a Magic Box. Sledování filmů na tomto Youtube kanále je naprosto bez omezení.

Filmy v češtině na Youtube

Zdroj: Filmy v češtině

Filmy v češtině jsou dalším Youtube kanálem, který nabízí českým divákům filmy online zdarma. Legální sledování je samozřejmostí, stejně tak zajímavý filmový výběr a nenahraditelná pohodlnost. Při brouzdání jsme ovšem párkrát narazili na problém, že film nebyl v naší zemi dostupný.

Velký přehled: České streamovací služby

Česká filmová klasika na Youtube

Zdroj: Česká filmová klasika

Jak už název napovídá, na Youtube najdete i staré české klasiky. Filmový kanál Česká klasika nabízí nezapomenutelné české filmy i snímky, o kterých jste možná nikdy neslyšeli. Přidávání nových filmů zde probíhá velmi často. Najdete zde i kultovní pohádky a dnes už zapomenutá díla.

Aerofilms na Televizi Seznam

Zdroj: Televize Seznam

Opravdu výborné filmy můžete sledovat na Televizi Seznam pod hlavičkou Aerofilms. Nabídka filmů není nikterak závratná, ale nálepka distribuční společnosti Aerofilms je vesměs zárukou kvality. Výborná alternativa, pokud nechcete sledovat filmy na Youtube. Přidání filmu by mělo probíhat jednou týdně.

iVysílání České televize

Zdroj: Česká televize

Co odvysílá Česká televize, můžete zpětně několik dní sledovat na iVysílání. Filmy, seriály, sportovní přenosy. Najít svůj oblíbený pořad nebo film můžete jednoduše v záložce Podle data. Kvůli licenčním podmínkám se však může stát, že některé filmy iVysílání jednoduše nenabízí.

Videotéka iPrima

Zdroj: iPrima

Prima tvrdí, že je na co se dívat. A má pravdu. iPrima nabízí sledování svých televizních programů online a zdarma, stejně tak si můžete přehrát veškeré nabízené filmy za pouhou registraci, která je zdarma. Pokud si vyberete zrovna iPrimu, musíte občas přetrpět množství reklam. Ale za nabízený obsah to stojí.

Sdílej a sleduj zdarma na Dafilms.cz

Zdroj: Dafilms.cz

Dafilms.cz je dokumentární kino, které nabízí zajímavou možnost, jak sledovat nabízené dokumenty zdarma. Buď si normálně zaplatíte nebo po bezplatné registraci zvolíte možnost Sdílej a sleduj zdarma, která Vás přesměruje na Facebook, kde daný odkaz budete sdílet. Poté se Vám dokument zdarma zpřístupní. Tato možnost pochopitelně nefunguje všude.

Velký přehled: Streamovací služby a videotéky aneb jak na filmy po síti

Mall.tv

Zdroj: Mall.tv

Televizní prostředí známého eshopového giganta nabízí seriály z vlastní produkce, ale také zajímavou nabídku filmů online. Není jich moc, ale určitě si vyberete. Sledování funguje bez registrace a nemusíte se tak ničím zdržovat. Reklamy se také dají přežít.

Netflix a HBO GO zdarma na 30 / 7 dní

Zdroj: Netflix

Netfli zle sledovat zdarma po dobu 30dní, HBO GO nabízí zdarma první týden. Samozřejmě se do obou služeb musíte zaregistrovat, a zadat svou kreditku, ze které Vám po vypršení lhůty dojde k odečtu peněz. Účet však zle zrušit ještě před vypršením platnosti, takže v podstatě máte celý týden až měsíc zdarma. Můžeme Vám ale zaručit, že u pouhého měsíce nezůstanete.

Pokračuj na přehled placených videoték | nebo na místa, kde sledovat seriály zdarma