Nejnovější Výměna manželek online

výměna manželek online

Výměna manželek online? Na online službách Nova Plus a Voyo je sledování pořadu Výměna manželek samozřejmostí. Výměna manželek zde nabízí tak trochu jiný obsah.

Výměna manželek online

Výměna manželek online

Nejnovější epizody seriálu Výměna manželek můžete sledovat online na službě Nova Plus. Zde naleznete zhruba pět posledních epizod zcela zdarma, přičemž ta nejnovější se zde objeví ihned po odvysílání v televizi. Výměna manželek je zde sice online a zdarma, ale budete také muset počítat s množstvím reklam.

Výměna manželek online na Voyo

Výměna manželek online

Pořad Výměna manželek je online také na placené službě Voyo. Ta nabízí epizody online dokonce s týdenním předstihem oproti televizi a najdete zde i všechny staré epizody Výměny manželek z předešlých řad. Předplatné Voyo stojí 159 korun měsíčně.

Co je Výměna manželek

Výměna manželek je televizní reality show stanice Nova, která se vysílá od roku 2005. V každé epizodě dojde k představení dvou rodin, ve kterých následně dojde k prohození manželek (někdy jen přítelkyň a přítelů). Během deseti dní pak sledujeme obě rodiny, jak se vypořádávají s novým režimem, novým protějškem a změnou životního stylu. Pokud obě rodiny dospějí až do posledního dne, čeká je velmi tučná finanční odměna (momentálně sto tisíc korun).

Historie Výměny manželek

Americká výměna manželek

Výměna manželek je českou verzí amerického pořadu Wife Swap z roku 2004. Diváci tvrdí, že americká verze jde více do extrému, posílá proti sobě ještě odlišnější rodiny a je prostě zábavnější. Novácká reality show se však již od začátku vysílání těší obrovské oblibě a její velká sledovanost mluví za vše. I proto se vysílá již patnáct let.

Na televizních obrazovkách momentálně běží třináctá série Výměny manželek. První epizody této série se diváci dočkali 26. srpna 2020. Momentálně epizodu najdete zdarma na Nova Plus a také na placeném serveru Voyo, kde na diváky již čeká druhá epizoda třinácté série s týdenním předstihem.