Kde sledovat seriály online zdarma

Kde sledovat seriály online zdarma

Seriály online zdarma? V dnešní době zcela bez problému. V tomto přehledu se podíváme na nejrůznější zákoutí českého internetu, která nabízí seriály online, zdarma a legálně.

Seriály online kompletně zdarma

iPrima

Seriály online zdarma na iPrima.cz

Pokud máte rádi primácké seriály, jste na správné adrese. iPrima nabízí seriály online zdarma, ovšem nabídka je závislá na aktuálním vysílání stanic televize Prima. Jednoduše řečeno, jaké seriály jsou právě v televizi, takové najdete na iPrima. Některé seriály online můžete přehrávat okamžitě, jiné vyžadují registraci zdarma. Poté stačí „přetrpět“ reklamní bloky.

Televize Seznam

Seriály online zdarma na Televizi Seznam

Televize Seznam nabízí seriály a pořady online zdarma z vlastní dílny. Některé seriály skutečně stojí za to, moc velký výběr ale bývalý Stream nenabízí. Zato zde najdete přehršel pořadů, které budete znát z odkazů ze Seznamu. Většina seriálů pobaví a přitom u nich nestrávíte půlku života. Reklamy u seriálů online zdarma jsou již samozřejmostí.

Mall.tv

Seriály online zdarma na Mall.tv

Další skvělé místo pro seriály online zdarma je Mall.tv. Rostoucí videotéka známého eshopu rovněž nabízí seriály z vlastní produkce, a stejně jako v případě TV Seznam, není jich mnoho, ale drží si svou kvalitu. Všechny epizody všech seriálů online stihnete ani ne za týden, ale co je důležité, jsou online a zdarma. Najdete tu i pořady nejrůznějšího zaměření.

iVysílání

Seriály online zdarma na iVysílání

Česká televize online. Tak by se dalo popsat iVysílání, které v podstatě nabízí to, co Česká televize odvysílá. Všechny seriály a dokonce i filmy jsou zde zdarma a obtěžovat by Vás neměly ani nekonečné reklamy. Seriálová videotéka České televize patří k nejobsáhlejším českých službám.

Nova Plus

Seriály online zdarma na Nova Plus

Pokud Vám utekl některý seriál na Nově, s největší pravděpodobností ho najdete online a zdarma na Nova Plus. Takové menší odkladiště seriálů a pořadů pro Voyo. Určeno jen pro diváky této stanice. Najdete zde ale online celé série známých seriálů z let minulých. V tomto Nova Plus hodně zaválela a snad zde seriálové pecky Okresní přebor nebo Comeback zůstanou i do budoucna. Hromadě reklam se nevyvarujete.

Zkušební období zdarma = seriály online zdarma

Apple TV+

Seriály online zdarma na Apple TV+

Jablíčková služba udělala v posledních měsících velký pokrok. Nabídka se slušně rozrůstá a seriály online jsou vesměs s českými titulky. Jde o placenou službu, ovšem první týden je zcela zdarma. Pokud se prostě nebude líbit, můžete předplatné zrušit den před jeho aktivací. O nabídku skvělých seriálů online se rozhodně bát nemusíte.

HBO GO

Seriály online zdarma na HBO GO

Oblíbená streamovací služba seriálů a filmů online také nabízí zkušební lhůtu sedm dní. I zde můžete před aktivací svůj účet zrušit, ovšem zaručuji Vám, že jakmile jednou k seriálové nabídce HBO GO čichnete, už se ji těžko zbavujete. Zkuste týden a uvidíte. Seriálů online je zde fakt hodně.

Netflix

Seriály online zdarma na Netflixu

Netflix si můžete vyzkoušet zdarma na celý měsíc, a to už za to stojí. Měsíc nepřetržité zábavy u seriálů online a zdarma. Největší seriálová videotéka široko daleko, která se nebojí nabídnout kompletní řadu jakéhokoliv seriálu bez týdenního čekání. Netflix je prostě v tomto nejlepší a za vyzkoušení rozhodně stojí. Nejlepší místo pro seriály online.

Voyo

Seriály online zdarma na Voyo

Divácky úspěšné seriály televize Nova a spoustu dalších nabízí známá služba Voyo. Jde také o službu placenou, ale vyzkoušet zdarma si ji můžete na sedm dní. Pokud tedy toužíte vidět to nejlepší, co kdy nabídla TV Nova, zde máte možnost. V nabídce je toho pochopitelně mnohem víc, najdete zde i seriálová klasiky. Voyo rozhodně neurazí, ale Netflix to není.

Pokračuj na přehled filmů online zdarma

Jak získat Netflix zdarma