Fanoušci chtějí obsadit Macaulaye Culkina do role Jokera

Přípravy nového Batmana od Matta Reevese jsou v plném proudu a po obsazení titulní role se začíná šuškat, kdo by si měl zahrát po boku právě Roberta Pattinsona, nového Bruce Waynea.

The Batman, jak zní oficiální název snímku, pravděpodobně představí hned několik známých záporáků, o čemž jsme už několikrát psali. Nové zvěsti pak hovoří, že Warneři chystají další příchod Jokera. Jsou to sice zatím jen internetové fámy, ale začíná se mluvit, že do role by klidně mohl být obsazen Macaulay Culkin, dětská hvězda 90. let, známý jako Kevin ze Sám doma.

Internet na tyto drby zareagoval poměrně rychle. Fanoušci sešitů DC se této informace chytli a skutečně by Macaulaye Culkina rádi viděli v roli šíleného Jokera. Na Twitteru najdete vášnivé statusy, dokonce jsou k vidění i první fan arty, na kterých Macaulay Culkin vypadá opravdu skvěle.

Otázkou zůstává, zda je na dalším ztvárnění Jokera něco pravdy. Nedávno jsme totiž jednoho viděli v Sebevražedném oddílu a navíc se chystá snímek o jeho zrodu, nazvaný jednoduše Joker.