Sarah Paulson stále neviděla Bird Box

Z Bird Boxu, který přišel v podstatě zčistajasna, se stal hit závěru minulého roku a viděl jej vysoký počet diváků. Kdo z herců se doposud neodvážil na snímek podívat?

Bird Box se před vánočními svátky, konkrétně 21. prosince minulého roku, dostal na Netflix a od té doby jej viděla spousta lidí. V mnohých případech je často srovnáván taktéž s hororem z minulého roku Tiché místo, jak kvalitativně, tak i obsahově. Bird Box vypráví o Malorie, která se snaží dostat uprostřed post-apokalyptického světa z místa A do místa B. Celou cestu však musí podstoupit se dvěma dětmi a navíc se zavázanýma očima. Pokud totiž její oči spatří něco neznámého, začnou se dít zlé nevysvětlitelné věci. Začíná tedy napínavá výprava, při níž ne každý musí přežít.

Sarah Paulson

Hlavní roli si zahrála Sandra Bullock, avšak méně důležitější postavy se chopila herečka Sarah Paulson, která si ve filmu zahrála Malorinu sestru. Sama herečka během vystoupení v pořadu The Late Show with Stephen Colbert přiznala, že Bird Box neviděla a dost možná ani nikdy neuvidí. Herečka prozradila, že se nerada dívá na filmy, v nichž sama vystupuje a takovýmto způsobem se “svým“ filmům vyhýbá již od první série American Crime Story.

Paulson tedy zřejmě nezhlédne ani nový Shyamalanův kousek Skleněný, kde si zahrála roli psychiatričky Ellie Staples. Její role zde byla mnohem významnější.